202 ani de atestare a Poliției Române. Imagini de la Neamț

0

Pentru toți polițiștii români, ziua de 25 martie are o mare însemnătate și nu întâmplător este strâns legată de sărbătorirea Bunei Vestiri, simbol preluat pe actualul drapel al Poliției Române.

Cu prilejul Zilei Poliției Române, a fost marcată avansarea în gradul profesional următor a polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, în cadrul unei ședințe festive.

Astfel, 113 de polițiști au fost avansați în gradul profesional următor, la termen. De asemenea, 26 de polițiști au fost avansați înainte de termen.

În cadrul ședinței festive au fost premiați câștigătorii competițiilor sportive organizate de Asociația Sportivă Dinamo.

Totodată Corpul Național al Polițiștilor a oferit diplome și medalii aniversare polițiștilor care s-au implicat în promovarea profesiei de polițist sau care au avut merite deosebite în activitatea profesională.

Conducerea inspectoratului a felicitat cu căldură fiecare polițist pentru eforturile depuse și pentru angajamentul față de menținerea ordinii și siguranței în comunitate.

Un moment emoționant a fost acela al premierei colegilor implicați în concursul de fotografie „Poliția – în slujba comunității”. Fotografia câștigătoare, intitulată „Alfie the king”, a fost refăcută astăzi într-un cadru special, când Alfie, protagonistul acesteia, a fost prezent la sediul inspectoratului alături de colegii care au realizat fotografia câștigătoare.

Alfie și-a lăsat și el amprenta prezenței pe tabloul realizat ca mărturie a acestei zile festive.

Felicitări tuturor polițiștilor avansați înainte de termen și la termen, și mulțumim pentru angajamentul și sacrificiul în slujba cetățenilor din Neamț!

Sursa: IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate