PNL Neamț dispare prin PSD-izare

0

Într-o degringoladă amețitoare, PNL Neamț merge pe ultimul drum politic, devenind PSD pe zi ce trece.

Mulți primari PNL au trecut deja la PSD, iar în localitățile unde liberalii nu au trecut la PSD, au preluat de la PSD lideri care să-i înlocuiască pe ai lor sau, cum e cazul municipiilor Piatra-Neamț și Roman unde au luat liderii de grupuri ai consilierilor locali PSD, pe care PSD nu-i mai punea pe liste.

Deci, unde nu au trecut la PSD, liberalii din Neamț au luat PSD-ul în propriile organizații. Din păcate, această operațiune de PSD-izare a PNL Neamț va aduce mari daune electorale și, în paralel, va duce la o demobilizare masivă a acțiunii de partid. Dacă e să ne uităm numai la Piatra-Neamț, unde se pare că profesori liberali de renume, cum sunt domnii Oniciuc sau Obreja, vor trebui să sprijine, să aibă în echipă, poate chiar pe o poziție mai bună decât a lor, pe Florentina Moise, ne dăm seama cu câtă plăcere vor face acești oameni campanie electorală.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate