Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

8 Martie: Femeile de la piață, sărbătorite de CIVITAS

În dimineaţa zilei de vineri, 8 martie, CIVITAS COM SRL, societate aflată în subordinea Primăriei Târgu Neamț şi administrată de Ionel Ungurianu, a sărbătorit persoanele de sex feminin care activează în Piaţa Agroalimentară sau sunt angajate ale societăţii.

Pentru câteva minute, femeile au abandonat standurile din piaţă şi au acceptat invitaţia lansată de CIVITAS.

„Continuăm tradiția de a oferi flori de 8 Martie doamnelor și domnișoarelor cu care colaborăm, angajate și comercianți din Piața orașului Târgu Neamț. A fost invitat domnul primar Daniel Harpa, membrii AGA – consilierii locali Ana Acsintoae, Vasile Dron și Paul Borș. Au fost prezente în jur de 240 de femei.

Cu această ocazie, transmit La mulți ani tuturor femeilor și mamelor!„, ne-a spus Ionel Ungurianu- directorul CIVITAS COM.

Fie că sunt angajate ale firmei, comerciante sau simple femei de la țară care vin zilnic să vândă lactate sau alte produse în piață pentru a-și câștiga existența, toate s-au simţit speciale, apreciate, respectate. S-au aşezat la masă, au ciocnit un pahar, au gustat din prăjituri, au socializat.

Pe scurt, CIVITAS le-a oferit un moment de “respiro” mult- meritat tuturor doamnelor şi domnişoarelor din piaţă.

Felicitări și la cât mai multe astfel de zile speciale!

Andreea Trăsnea
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *