Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
vineri 22 mai 2020
  • :
  • :

Amendate cu flori, de 8 Martie [Târgu Neamț/ VIDEO]

De Ziua Internațională a Femeii, Poliția orașului Târgu Neamț și-a unit forțele cu Poliția Locală pentru o acțiune rutieră specială: “sancționarea” doamnelor și domnișoarelor participante la trafic cu… flori și gânduri bune.

Au acţionat în dimineața zilei de 8 Martie în zona Piața Adormirea Maicii Domnului, iar misiunea lor a fost îndeplinită cu succes. Doamnele și domnișoarele „trase pe dreapta” s-au arătat încântate de gestul polițiștilor de la Târgu Neamț. Le-au mulțumit și le-au sugerat să aplice astfel de sancțiuni în fiecare zi.

Agenții de la Poliţia oraşului şi Poliţia Locală Târgu Neamţ transmit tuturor doamnelor şi domnişoarelor multă fericire, sănătate şi împliniri, cu prilejul zilei de 8 Martie!

Andreea Trăsnea

Polițiștii de la Târgu Neamț, în acțiune de Ziua Femeii:Click aici: https://www.ziartarguneamt.ro/amendate-cu-flori-de-8-martie-targu-neamt-video

Publicată de Ziar Targu Neamt pe Vineri, 8 martie 2019Un comentariu la “Amendate cu flori, de 8 Martie [Târgu Neamț/ VIDEO]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *