Locuri de muncă în Bârlad. Oferte în domenii tehnice și domeniul medical!

0

Candidații aflați în căutarea unor noi locuri de muncă în imprejurimea județului Neamț pot găsi în Bârlad oferte în domenii tehnice sau în domeniul medical.

Cele mai noi locuri de munca Barlad, pe care le poți consulta pe platforma ejobs.ro, se adresează atât candidaților mai tineri, care vor să își construiască o carieră în vânzări sau marketing, dar și specialiștilor cu experiență în domeniul industrial, în domeniul medical, sau care vor sa lucreze ca sofer.

Consultant vânzări – domeniul telefoniei mobile

Una dintre cele mai mari companii de telefonie mobilă și servicii de telecomunicații recrutează în Bârlad colegi noi pentru departamentul de vânzări. Este necesară o experiență de minim 6 luni pe o poziție similară, studii medii și cunoștințe de limba engleză. Angajații vor beneficia de training pentru dezvoltarea abilităților de comunicare, negociere și leadership. Această poziție îi poate pregăti pentru joburi viitoare în departamentele de marketing sau servicii clienți.

Se oferă un salariu fix, bonusuri în funcție de realizări, un bonus de bun venit, abonamente medicale și reduceri la achiziția de servicii sau aparatură din cadrul companiei.

Agent de vânzări – produse din tablă

O companie care comercializează produse din tablă caută doi agenți de vânzări cu experiență pentru zona Moldovei. Posturile se adresează atât persoanelor care locuiesc în Bârlad, cât și altor solicitanți din județele Vaslui, Iași și Botoșani. Experiența într-un domeniu similar constituie un avantaj. De asemenea, este necesară o experiență de minim 3 ani în vânzări.

Agent de vânzări – produse industriale 

O companie cu o prezență pe piața românească de 20 de ani în domeniul tâmplăriei din aluminiu și PVC caută agenți de vânzări în județele Vaslui și Iași. Candidatul ideal trebuie să aibă studii superioare în domeniul tehnic, să aibă deja experiență în vânzări de minim 3 ani, abilități de negociere și un spirit pozitiv. Compania oferă un salariu fix, dar și bonusuri în funcție de realizări, tichete de masă, asigurări medicale, un program de training și posibilitatea de a avansa în carieră.

Farmacist veterinar

Dacă ești absolvent de medicină sau farmacie veterinară poți aplica pentru un post de farmacist veterinar la una dintre cele mai mari companii de profil din țară. Candidatul ideal trebuie să fie un mare iubitor de animale și să aibă abilități de relaționare și comunicare cu publicul, precum și cunoștințe de operare pe calculator.

Medic, cu specializare în medicina internă

O altă ofertă de muncă în Bârlad vine din domeniul medical. Se caută un medic specialist pentru un centru privat de dializă. Candidatul trebuie să cunoască limba engleză și să aibă disponibilitatea de deplasare. Se oferă un pachet salarial atractiv și sprijin de relocare pentru candidații din alte orașe.

Ofertele de locuri de muncă în Bârlad sunt variate la începutul acestui an și multe dintre ele se adresează și candidaților flexibili, care pot lucra și în județele vecine. Astfel ca dacă ești interesat de joburi din Neamt ca locuri de munca Roman, dar si de locuri de munca Iasi, sau locuri de munca Pascani si alte regiuni din zona Moldovei, poți consulta pe platforma ejobs.ro toate ofertele de lucru din împrejurimi sau remote!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate