Colegiul Tehnic Ion Creanga – un renume in judet

0

Colegiul Tehnic „Ion Creanga“ din orasul Tirgu-Neamt a cunoscut o evolutie constanta si vizibila in decursul anilor. Avand cadre didactice bine pregatite, din cele mai diverse specialitati, liceul a format generatii si generatii intregi de tineri, bucurandu-se de un renume in judetul nostru. Fiindca se bucura de prestigiu foarte mare, in prezent colegiul deserveste o zona cu o suprafata foarte larga de acoperire. Instituatia de invatamant ofera instruire in domeniile servicii, resurse naturale, protectia mediului dar si tehnic.  As aminti aici cateva dintre realizarile acestui colegiu: colaborari eficiente cu institutiile publice, cu partenerii sociali interni si externi; existent documentelor de proiectare; desfasurarea de activitati suplimentare cu elevii, in vederea obtinerii de performante si premii la concursuri si olimpiade; desfasurarea de activitati extrascolare si extracuriculare; existenta unui numar mare de elevi premianti la concursurile organizate si nu in ultimul rand existenta unui numar foarte mare de cadre didactice calificate.

La toate aceste realizari ale Colegiului Tehnic „Ion Creanga“ din orasul Tirgu Neamt se datoreaza contributiei deosebite cat si de perseverenta cadrelor didactice, in frunte cu directorul scolii prof. Gheorghe Apetrei si nu in ultimul rand a directorului adjunct prof. Adina Tomofte.

Reporter: Ciprian Sangeap, Operator imagine, Editor montaj: Dacian Anitei
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate