Autocar cu moldoveni implicat într-un accident rutier la Humuleşti

0

Pentru 36 de excursionisti moldoveni, drumul spre casa a fost intrerupt brusc din cauza unui incident rutier. Din fericire nu au existat victime. La iesirea din Targu Neamt spre Vanatori,  un autocar din Republica Moldova s-a izbit in plin de o autoutilitara incarcata cu lemne de foc. Se pare ca pe fondul oboselii si din neatentie, soferul autocarului nu ar fi observat autoutilitara ce franase in fata lui pentru a vira la stanga.

”La data de 2 septembrie 2013, in jurul orei 15:30, conducatorul unui autocar inmatriculat in Republica Moldova, nu a pastrat distanta regulamentara in mers fata de o autoutilitara, care efectua viraj la stanga intrand in coliziune. In urma impactului nu au existat victime omenesti, doar pagube materiale.” – a declarat Bogdan Nechita, agent de circulatie.

Autocarul din Moldova a fost cel mai avariat, in partea din fata. Parbrizul autovehicolului a fost spart, iar ambreiajul nu mai functiona deloc, asa incat la ordinul Politiei Rutiere, pasagerii au fost nevoiti sa-l impinga cu mainile pana la cea mai apropiata parcare, pentru a elibera Drumul National si a debloca circulatia. Cu aproximatie, valoarea pagubelor depaseste suma de 300 de milioane de lei vechi. Oamenii veneau dintr-o excursie din Olanda si se indreptau spre Chisinau. Dupa ce au tras o sperietura buna, moldovenii au ramas pe jos pana la venirea unui alt autocar pentru a-i transporta la domiciliu.

Viorela Gherasim

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate