Pe aripile copilăriei la Ţolici, comuna Petricani (FOTO)

0

Ziua Internațională a Copilului a fost sărbătorită în avans la Țolici, comuna Petricani.

Joi, 31 mai, copii de toate vârstele s-au lăsat purtați „Pe aripile copilăriei” la școala nr. 2 din localitate. Entuziasmul prichindeilor a fost motivat prin cântece, dansuri, baloane și dulciuri.

S-au prezentat momente artistice, s-au recitat poezii, astfel încât bucuria momentului a pus stăpânire chiar și pe adulții prezenți, printre care viceprimarul comunei, cadre didactice, prieteni și colaboratori.

Ne bucurăm că au fost prezenți atât de mulți copii la acest eveniment.

Le urăm pe această cale, tuturor, un sincer >La Mulți Ani!<.

Copilăria, mai întotdeauna trezeşte în sufletul nostru un sentiment de melancolie, este vârsta la care mugurul omenesc de-abia se deschide la viaţă şi visează gingaş.

Multumim tuturor celor implicați în aceste activități: profesorilor, colaboratorilor care, în permanență, sunt alături de noi; partenerilor nostri, Asociația >Educație și Viitor< și Organizația Pluri Consulting Grup, care nu numai că sunt prezenti la toate acțiunile noastre, dar se și implică activ în tot ceea ce facem.

Și nu în ultimul rând, le mulțumim colegilor, care de fiecare dată sunt prezenți și fac ca totul să iasă exceptional”, transmite conducerea Primăriei comunei Petricani.

Copii fericiți și multe zâmbete – așa am putea caracteriza în câteva cuvinte Ziua Copilului sărbătorită la Țolici. Și așa ar trebui să fie orice altă zi, pentru oricare copil din lumea asta 🙂

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate