Sala Polivalentă din Piatra-Neamț oferă spaţii generoase pentru activităţi din cele mai variate. Vezi tarifele practicate

0

Sala Polivalentă din Piatra-Neamţ, a cărei construcţie a fost finalizată în anul 2010, este o facilitate sportivă publică care aparține pietrenilor și se află în prezent în administrarea S.C. Locativserv S.R.L.

Complexul sportiv oferă spaţii generoase pentru activităţi din cele mai variate: evenimente sportive şi cultural artistice, concerte, conferinţe.

Conducerea Locatiserv dorește pe această cale să aducă la cunoștința persoanelor interesate și celor dornici de mișcare că la Sala Polivalentă din Piatra-Neamț, pe lângă meciurile din competițiile locale, naționale și internaționale, orice persoană interesată poate, contracost, să desfășoare activități sportive.

Astfel, pentru concerte, adunări, concursuri și alte evenimente decât cele sportive, prețul pentru închirierea pe timp de iarnă pentru o activitate fără transmisiune TV este de 400 de lei/oră, iar pe timp de vară – 300 de lei/oră. În anotimpul rece închirierea pe timp de iarnă pentru o activitate cu transmisiune TV este de 450 de lei/oră, iar pe timp de vară de 350 de lei/oră.

Administrând un complex sportiv unde sunt investiți și banii pietrenilor Locativserv nu își propune să facă profit din închirieri, ci doar să acopere cheltuielile Sălii Polivalente practicând prețuri de bun simț. În acest sens cei care doresc să închirieze Sala Mică pentru a juca tenis, vor plăti 40 de lei/oră, iar pentru minifotbal – 125 de lei/oră. Jocurile de handbal din Sala Mare vor costa 150 de lei/oră, iar din Sala Mică – 75 de lei/oră, aceleași tarife fiind valabile și pentru meciurile de volei. O oră de închiriat o masă pentru jocurile de tenis de masă costă 20 de lei. Pentru fitness, tarifele sunt de 100 de lei/oră pentru echipe și de 5 lei/oră pentru persoane.

Cei care vor dori să închirieze sala de conferințe, care are 100 de locuri, pot opta între trei tarife: 80 de lei pentru o oră, 260 de lei pentru patru ore sau 440 de lei pentru opt ore. Și în cazul sălii de reuniune, care are 50 de locuri, sunt valabile tot trei tarife, în funcție de numărul de ore pentru care se face închirierea: o oră – 60 de lei, patru ore – 200 de lei și opt ore – 320 de lei.

Persoanele interesate se pot adresa administratorului Sălii Polivalente (str. Mihai Viteazu), la sediul societății S.C. Locativserv S.R.L (str. Cuejdi, nr. 1 B, cladire Mall Forum Center, et. 3) sau pe pagina de facebook a societății https://www.facebook.com/locativserv.


Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate