Viorel Bălțătescu: „Trebuie să facem și la Târgu-Neamț un centru comercial modern și un comerț civilizat!”

0

Deși în Târgu-Neamț există magazine ale unor retaileri de talie internațională, Piața orașului este (încă) vie. Unii târgoveți aleg să își facă aici cumpărăturile, iar micii comercianți își câștigă astfel traiul de zi cu zi. Candidatul ALDE la funcția de primar, Vasile (Viorel) Bălțătescu, are în vedere modernizarea pieței.

Spuneam într-un articol anterior că, prin fiecare proiect gândit, am căutat să ajut oamenii, să fac ceva bun pentru localitate și pentru târgnemțeni. În programul de dezvoltare a orașului, am inclus și modernizarea Pieței Agroalimentare- un spațiu care are mare nevoie să fie reabilitat. În calitate de candidat pentru Primăria orașului, propun o îmbunătățire a infrastructurii zonei de comerț, prin construirea unui complex comercial modern. Toate chioșcurile improprii să fie mutate în acest spațiu, să nu mai stea comercianții și cumpărătorii în ploaie, în ger, în praf, unde marfa se degradează. Trebuie să facem și la Târgu- Neamț un centru comercial modern și un comerț civilizat. Piața trebuie modernizată cât mai repede posibil, să terminăm cu vânzarea mărfurilor de pe jos, să dispară foliile din plastic folosite drept acoperiș”, transmite Viorel Bălțătescu.

Conceptul de modernizare a pieței din Târgu-Neamț în viziunea candidatului ALDE presupune crearea condițiilor decente de muncă pentru comercianți, asigurarea condițiilor sanitare, antiepidemiologice și antiincendiare corespunzătoare pentru toți cumpărătorii, pentru personalul angajat și comercianți.

De asemenea, se prevăd soluții pentru facilitarea accesului persoanelor cu mobilitate redusă și pentru redarea unui aspect exterior zonei, care se află în centrul orașului.

Piața este una dintre cele mai profitabile societăți comerciale din Târgu-Neamț, deci fonduri ar fi , dar trebuie și voință, și implicare, și viziune. Prin programul meu și cu votul dumneavoastră de încredere, în final, va fi evident un progres major față de ceea ce avem azi”, a conchis Viorel Bălțătescu, candidatul ALDE pentru Primăria orașului Târgu-Neamț.


CITEȘTE ȘI:

Centura ocolitoare, o prioritate pentru candidatul ALDE la Primăria Târgu-Neamț

Candidații ALDE pentru Consiliul Local Târgu- Neamț

Cele zece proiecte principale pentru Târgu-Neamț, propuse de Viorel Bălțătescu, candidatul ALDE la funcția de primar

Viorel Bălțătescu: „Vom demonstra, împreună, că este posibilă reabilitarea termică a TUTUROR BLOCURILOR din Târgu-Neamț­­”


Comandat de PARTIDUL ALIANȚA LIBERALILOR ȘI DEMOCRAȚILOR – ALDE, Filiala Neamț, produs de Ghici Computers SRL, cod mandatar financiar: 21200063

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate