Candidați ALDE pentru Consiliul Local Târgu- Neamț:

0

ALDE Târgu- Neamț propune pentru Consiliul Local al orașului de sub Cetate persoane din toate domeniile, care să reprezinte cu cinste târgnemțenii.

Lista de candidați pentru alegerea Consiliului Local al orașului TÂRGU NEAMȚ , județul Neamț, din data de 27 Septembrie 2020 este deschisă de către Vasile- Viorel Bălțătescu- liderul organizației și candidat la funcția de primar, urmat de un alt nume cunoscut: Vasile Luculescu, fost viceprimar, fost consilier local.

Vreau să pun umărul la dezvoltarea orașului nostru, iar în acest demers mi s-au alăturat târgnemțeni de calitate. Unii dintre ei au avut tangențe cu administrația publică locală până acum, alții sunt oameni noi în politică. Indiferent de domeniul în care activăm fiecare dintre noi, de la comerț la medicină, avem un gând comun: Punem OAMENII PE PRIMUL LOC și împreună vom face din Târgu-Neamț un oraș european!, transmite Viorel Bălțătescu, candidatul ALDE la funcția de primar al orașului.

Iată lista completă de candidați ALDE pentru Consiliul Local Târgu- Neamț:

 1. Bălțătescu Vasile- Viorel
 2. Luculescu Vasile
 3. Grosu Marius
 4. Grosu Constantin
 5. Olariu Dănuț
 6. Axinia Tudorel
 7. Damian Dorina
 8. Podoleanu Costel
 9. Alupei Elena- Elisabeta
 10. Pușcaș Elena
 11. Bălțătescu Ioan- Alexandru
 12. Pralea Florin
 13. Alupe Ilie- Eduard
 14. Dudan Ioan
 15. Munteanu Iulian
 16. Călugăreanu Elisabeta
 17. Arhip Maria
 18. Mihai Iuliana
 19. Tolontan Elena.
 • Comandat de PARTIDUL ALIANȚA LIBERALILOR ȘI DEMOCRAȚILOR – ALDE, Filiala Neamț, produs de Ghici Computers SRL, cod mandatar financiar: 21200063
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate