IPJ Neamț: Rezultatele acțiunilor derulate în zilele de Crăciun

0

În zilele Crăciunului, polițiștii nemțeni au fost la datorie pentru siguranța comunității, intervenind la aproape 250 de evenimente.

Peste 50 de infracțiuni au fost constatate și au fost aplicate aproape 300 de de amenzi pentru ilegalitățile depistate în urma acțiunilor, iar 30 de șoferi au rămas temporar fără permis de conducere.

În cele trei zile, circa 600 de poliţişti au acționat, la nivel județean, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

S-a intervenit la 260 de evenimente, dintre care 232 au fost sesizate prin SNUAU 112. În urma infracțiunilor constatate, 27 de persoane sunt cercetate, iar față de 6 au fost dispuse măsuri restrictive de libertate.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 273 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproape 108.000 de lei, dintre care 62 pentru încălcarea normelor de convieţuire socială.

Poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru fluidizarea traficului și prevenirea accidentelor de circulaţie, fiind angrenate în această perioadă 10 autospeciale cu aparatură radar.

În urma abaterilor constatate la regimul rutier, 30 de conducători auto au rămas fără permis de conducere, majoritatea fiind reținute pentru exces de viteză (20).

Activităţile au fost desfăşurate în sistem integrat, împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.

 

sursa: IPJ Neamţ

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate