Adrian Niță: „Echipa noastră iubită are nevoie de sprijinul nostru, al tuturor: suporteri, oameni de afaceri sau din administrație”

0

Reușita promovării în Liga II reprezintă o performanță remarcabilă și marchează o nouă etapă în dezvoltarea echipei noastre iubite și ne motivează să le acordăm sprijinul nostru total în noul an competițional. Indiferent dacă suntem suporteri înfocați, oameni de afaceri sau reprezentanți ai administrației locale, fiecare contribuție este importantă în susținerea succesului echipei.

Cu toate acestea, în ciuda bucuriei promovării, există unele provocări pe care echipa și clubul le întâmpină înaintea debutului în Liga a II-a. Deși s-au observat gesturi simbolice de susținere din partea șefilor din Primărie, care s-au pozat la stadion după meciurile importante, se constată că majoritatea acestora, care se concentrează în jurul liberalilor din consiliul local, au propus și votat recent un sprijin financiar în valoare de 100.000 de lei pentru clubul Ceahlăul Piatra Neamț, ceea ce echivalează cu aproximativ 20.000 de euro. Această sumă, însă, nu este suficientă nici măcar pentru achiziționarea echipamentului necesar.

Clubul Sportiv Municipal Ceahlăul a adresat și o altă solicitare administrației locale conduse de liberali, referitoare la necesitatea unor investiții și reparații pentru a asigura condiții adecvate desfășurării meciurilor pe arena din Piatra Neamț.

În acest context, este vital ca cei care conduc Primăria să fie conștienți de dorința ferventă a miilor de pietreni de a sprijini echipa și să îndrepte atenția și resursele către dezvoltarea fotbalului în orașul nostru. Performanța echipei noastre în Liga a II-a reprezintă o oportunitate de a aduce mândrie și bucurie comunității noastre, iar sprijinul și investițiile adecvate vor juca un rol esențial în realizarea acestui obiectiv.

Clubul Sportiv Municipal Ceahlăul a promovat în Liga a II-a. Această promovare ne-a bucurat pe toți iubitorii fenomenului fotbalistic din Piatra Neamț și nu numai.

Pentru a face o figură frumoasă în noul an competițional echipa noastră iubită are nevoie de sprijinul nostru al tuturor: suporteri, oameni de afaceri sau din administrație.

Din păcate, deși șefilor din Primarie le-a plăcut să se pozeze la stadion după meciurile care au consfințit calificarea în liga secundă, majoritatea construită în jurul liberalilor din consiliul local a propus și votat la ultima ședință de consiliu local un ajutor pentru clubul fanion al orașului nostru în valoare de 100 000 de lei, vreo 20 000 de euro , adică o sumă echivalentă cu valoarea aproximativă a unui metru pătrat de stație de autobuz, bani ce nu ajung nici măcar pentru achiziționarea echipamentului necesar. Atât s-a putut!!

O altă solicitare din partea clubului către administrația liberală ce conduce orașul face referire la nevoia unor investiții și reparatii necesare pentru ca desfășurarea meciurilor să se facă în bune condiții pe arena din Piatra Neamț.

Sperăm ca cei ce conduc primăria să țină cont de miile de pietreni care își doresc să sprijine echipa și, în al doisprezecelea ceas să își îndrepte atenția și către fotbalul de la noi din oraș!”, a transmis Adrian Niță, Prefectul județului Neamț.

Sperăm că, în ultimul moment, administrația locală va lua în considerare aspirațiile și entuziasmul comunității și va acorda atenția necesară fotbalului local. Îndemnăm ca dorințele și nevoile echipei să fie luate în serios, iar investițiile în infrastructură și sprijinul financiar să fie acordate în mod corespunzător pentru a consolida echipa și pentru a asigura un mediu propice dezvoltării și desfășurării meciurilor în orașul nostru

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate