ALDE, în opoziție cu PSD, dar în alianță cu județul Neamț

0

La ultima ședință de Consiliu Județean, ALDE, aflat în opoziție cu PSD, a votat alături de PSD proiectele de pe ordinea de zi.

Asaftei Ion, președintele ALDE Neamț, a dat o explicație cât se poate de logică acestui comportament prin care, deși în opoziție cu PSD, a votat proiectele propuse de consilierii acestui partid.

Din ce a spus Ion Asaftei, înțelegem că ALDE Neamț a fost parte, alături de PSD, la toate proiectele făcute până acum în interesul cetățenilor din județul Neamț și nu se pot dezice de acest lucru. Așadar, deși în opoziție politică, ALDE a ales să fie în alianță cu județul Neamț în sensul în care tot ce au făcut bun împreună cu PSD să fie susținut în continuare în interesul cetățenilor din Neamț.

Poate nu ar fi rău ca și alte formațiuni politice să învețe ceva de aici și să pună pe primul plan interesul oamenilor și înainte de alianțele politice să facă o alianță morală cu județul Neamț.

Iosub Robert

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate