Ana Dragu, cea mai talentată elevă din județul Neamț

0

Îndrăgita interpretă Ana Dragu este cea mai talentată elevă din județul Neamț. Asta a decis juriul weekend-ul trecut, în finala concursului județean Elevii Nemțeni au talent, desfășurat la Piatra Neamț.ana3gg

Organizat de Consiliul Județean al Elevilor Neamț, concursul a dat tinerilor ocazia să-și prezinte talentul și să convingă juriul și publicul că merită să fie scoși în evidență. Finala a reprezentat o luptă strânsă deoarce toţi concurenţii au fost deosebit de buni şi bine pregătiţi, însă juriul (Geo Pahome- membru al trupei Los Anonimos, Sebastian Coroi- director al Ansamblului Folcloric „Codrii Neamţului”, Bejenaru Sergiu- cunoscut de majoritatea ca MCB,  beatboxer şi Georgiana Mihăilă- preşedintele Consiliului Judeţean al Elevilor Neamţ) a hotărât să acorde locul I solistei Ana Dragu, urmată de dansatorii Ilinca Leşovschi şi Mihuţ Bogdan (locul II), beatboxer-ul  Răcaru Ionuţ (locul III), toboşarul Cristian Daniel (mentiune I) și Trupa Efectiv (mențiune II).

Ana Dragu este elevă în clasa a X-a la Liceul “Vasile Conta” din Târgu Neamț (profilul pedagogic), iar la nivel local a încântat locuitorii orașului de nenumărate ori cu vocea și prezența ei artistică.

ana2„Concurenții au fost foarte bine pregătiți. M-a impresionat aproape fiecare prestație și aici aș menționa perechea de dansatori formată din Ilinca Leșovschi și Bogdan Mihuț (Piatra Neamț), momentul de percuție orientală prezentat de Adrian Smău și Teodor Alexandru (Roman), solistele Andreea Andrei, Diana Iftimia și Patricia Acsinia din Târgu Neamț, numărul de magie a lui Claudiu Grosu (Târgu Neamț) și Trupa Cippum (Roman).

Eu am ales să prezint un colaj format dintr-o piesă pop și una etno, deși cânt de mică muzică populară și bisericească. Pentru că toți au fost foarte buni, nu m-am gândit o clipă că voi câștiga. Nu pot spune decât că Dumnezeu a făcut o minune și țin să mulțumesc încă o dată juriului pentru încrederea acordată, părinților pentru susținere, Consiliului Județean al Elevilor pentru inițiativă, colegilor mei care mă încurajează. Mă bucur ca premiul a ajuns la Târgu Neamț”, ne-a mărturisit tânăra Ana Dragu.

Consiliul Judeţean al Elevilor Neamţ derulează de la finalul lunii februarie acest concurs, care s-a desfăşurat la nivel de liceu, apoi etapa locală şi cea judeţeană. Au fost organizate trei etape locale, în Roman, Târgu Neamţ şi Piatra Neamţ. În finală s-au calificat câte 10 elevi talentați din fiecare zonă.

Felicitări tinerilor talentanți din județul Neamț! Urmați-vă visul, vă va purta pe cele mai înalte culmi ale succesului!

Andreea Trăsnea

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate