Ana Ghibea, videoclip filmat la Muzeul Neculai Popa din Târpești

2

Un clip postat de Cristi Irimia din Târgu Neamț pe o rețea de socializare ne-a atras atenția, cu atât mai mult cu cât este realizat pe meleaguri nemțene. Este vorba despre videoclipul interpretei Ana Ghibea („Bădişor cu ochii verzi”) şi realizat la Muzeul Neculai Popa din Târpești (comuna Petricani), împreună cu Ansamblul „Ozana” din Târgu Neamț.

„Numele ei este Ana Ghibea.

S-a născut în satul Boiștea, comuna Petricani, dar destinul ei s-a împlinit la Târgoviște, reședința județului Dâmbovița. Iubitoare, creatoare și interpretă de folclor și de romanțe (activă la Festivalul Crizantema de Aur de la Târgoviște), împreună cu Ansamblul >Ozana< din Târgu Neamț și ambianța rustică de la Muzeul >Neculai Popa< din Târpești, o cameră de luat vederi și sonorizare asigurată de domnul Mitruș Nechifor, am realizat două filmulețe,unde Ana Ghibea își face cunoscută dragostea pentru graiul și cântecul popular moldovenesc… Al doilea filmuleț, curând”, scrie Cristi Irimia (imagine și editare videoclip).

„Nu pot rezista să nu vă dăruiesc o altă latură a muzicii, pe care eu am îndrăgit-o încă din anii copilăriei, și anume folclorul Moldovenesc, cu care, de altfel, am debutat ca artist profesionist la Ansamblul >Măcesul< din Sf. Gheorghe, județul Covasna. Nădăjduiesc să fie o surpriză plăcută, și să aduc bucurie în sufletele ascultătorilor”, scrie Ana Ghibea.

2 Comentarii
  1. Bungete Florica spune

    O interpretare de excepție, o filmare care pune în valoare frumusețea locului desprins parcă din povestile copilăriei, o echipă de dansatori profesioniști demnă de toată lauda, o ochestrație pe măsură. Per total….excepțional!

    1. Ghibea Ana spune

      Multumesc mult, doamna Flori Bungete, creatoarea frumoaselor versuri.O colaborare inedita intr-e o Munteanca, si o Moldoveanca.Ce poate fi mai minunat!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate