Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Animale arse de vii într-un incendiu [Brusturi-Neamț, ULTIMA ORĂ]

Un incendiu a izbucnit în jurul orei 14.45, în satul Poiana din comuna Brusturi.

Potrivit primelor informații, flăcările au acaparat un adăpost pentru animale și un depozit de furaje. La locul evenimentului s-au deplasat inițial doi ofițeri și 10 subofițeri din cadrul Detașametului de pompieri Târgu Neamț, cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

Forțele au fost suplimentate cu o autospecială de stingere din cadrul Detașamentului de pompieri Târgu Neamț.

Din primele date de la locul evenimentului, furnizate de ISU Neamț, sunt trei animale decedate (1 cal, 2 viței) și mai sunt și alte animale cu arsuri pe o suprafață mare a corpului.

Misiunea pompierilor este în desfășurare.

Misiune ISU Neamt/ incendiu in Poiana, Brusturi

Publicată de Ziar Targu Neamt pe Miercuri, 13 martie 2019

Revenim cu informații.

ACTUALIZARE ora 15.45:
Echipajul de paramedici SMURD a acordat îngrijiri medicale la două persoane cu atac de panică și intoxicate cu fum. Victimele au refuzat transportul la spital. Adăpostul de animale avea o suprafață de aproximativ 150 metri pătrați, potrivit ISU Neamț.

ACTUALIZARE: Potrivit ISU Neamț, ca urmare a producerii acestui incendiu, au ars adăpostul de animale cu suprafața de aproximativ 150 metri pătrați, depozitul de furaje cu suprafața de cca. 70 metri pătrați, 3 tone de fân și cca. 500 kg porumb știuleți.

SVSU Brusturi a sprijinit forțele profesioniste, în operațiunile de stingere, cu patru voluntari. În urma acestui incendiu au rezultat 3 animale mari, decedate, fiind salvate 2 animale mari și 180 de animale mici.

Cauza probabilă de producere a acestui incendiu a fost ,,scurtcircuit la un conductor electric defect”.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *