Anunt important legat de situatia cainilor comunitari

2

PRIMĂRIA ORAŞULUI TÎRGU NEAMŢ SOLICITĂ COLABORAREA CU O.N.G.-URILE DE PROFIL ŞI INTERESATE PENTRU A REZOLVA PROBLEMA CÂINILOR COMUNITARI DE PE DOMENIUL PUBLIC AL ORAŞULUI.

2 Comentarii
  1. un cititor spune

    ar fi bine sa-i folositi in campania electorala,le puneti niste gecute rosii si…. la treaba!

  2. Adriana Hartan - presedinte Asociatia DOGS - PRIETENI NECUVANTATORI spune

    Nu vad sensul acestui articol , cand deja primaria a stabilit cu reprezentantul asociatiei de protectie a animalelor din oras , faptul ca se vor continua sterilizarile in momentul cand vremea ne va permite . Nicaieri nu se fac sterilizari in aer liber , pe perioada iernii .
    In afara de aceasta , poate ca nu se cunoaste situatia ca asociatia a fost singura care a dus mancare la catei cat timp au stat in adapost , s-a ocupat de curatenia tarcurilor , a adus echipa de veterinari de la Iasi si a ajutat la efectuarea sterilizarilor si supravegherea ulterioara a cateilor . De asemenea , asociatia monitorizeaza in teritoriu , toti cateii sterilizati si inregistrati .
    Consideram ca deja am inceput colaborarea cu primaria si speram ca sa o putem continua, in vederea rezolvarii situatiei cainilor comunitari din oras .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate