Apel deschis pentru curs de dans contemporan, la Târgu Neamț

0

În perioada 1 august – 1 octombrie, Asociaţia Puzzle OptimEast desfăşoară proiectul Experimentează, cunoaşte, creează.  Scopul proiectului este promovarea învăţării prin intermediul educaţiei nonformale în rândul a 50 de tineri din judeţul Neamţ.dans contemporan targu neamt

În cadrul proiectului, în perioada 5- 10 septembrie va avea loc la Târgu Neamţ un curs de dans contemporan, care se va finaliza cu un spectacol, de Zilele Oraşului Târgu Neamţ.

Cursurile de dans contemporan se bazează pe un mix de metode şi tehnici de (re)descoperire a eficienţei corpului în mişcare prin jocuri de ritm şi dinamică, dezvoltarea expresivităţii corporale şi a creativităţii individuale şi colective.

Scopul cursului este de a oferi ocazia tinerilor din oraş să  se descopere pe sine apelând la o metodă de educaţie nonformală, să aibă acces la o altă experienţă care să-i ajute în dezvoltarea personală şi nu numai.

Cursul se va desfăşura sub coordonarea coregrafei Andreea Novac, una dintre cele mai apreciate dansatoare şi coregrafe din generaţia tânără. După ce a finalizat studiile sprecializarea  coregrafie, Andreea s-a dedicat în totalitate dansului. A derulat numeroase proiecte, s-a perfecţionat continuu şi are numeroase participări la festivaluri de dans în ţară, dar şi în străinătate.

Pentru a participa la acest curs, trebuie să completați formularul de aplicaţie până pe 28 august (click AICI)

Proiectul este finanţat de către Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret Neamţ.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate