APEL UMANITAR: Și îngerii au nevoie de îngeri – Carmen Suciu are probleme de sănătate. O intervenție costisitoare la Kiev o poate salva

0

APEL UMANITAR: Carmen Suciu are nevoie de o intervenție urgentă la Kiev pentru a nu i se pune viața în pericol. Suma minimă necesară  – 2000 euro până pe 20 august 2018 (Contul bancar pentru donații mai jos)

Carmen Suciu a devenit pentru mulți dintre nemțeni un erou local, acel voluntar care se lasă pe sine pentru a le oferi altora, mai săraci, mai bolnavi, ai nimănui, o mână salvatoare când toți ceilalți i-au abandonat. Am scris în nenumărate rânduri despre activitatea ei incredibilă în cadrul Asociației Umanitare Născută Înger, despre lupta ei neobosită de a salva cât mai mulți oameni din sărăcie și nevoi. Chiar recent am publicat un rezumat al activității sale pe care îl puteți citi aici.

Într-o lume a egosimului și a abandonului, Carmen Suciu face cinste numelui Asociației „Născută Înger”, e un om pentru care iubirea necondiționată pentru oameni e principiul suprem. Pentru mulți a fost și este un înger salvator, dar iată că vin momente în viață când și îngerii de pe Pământ obosesc și cad răpuși de boli sau probleme.

Carmen Suciu obișnuiește să prezinte public cazurile Asociației, se zbate să găsească soluții și sprijin, însă în ceea ce privește viața personală și starea sa de sănătate este un om foarte discret, modest și de multe ori renunță la ea însăși pentru a-i salva pe ceilalți.

Spunem aceste lucruri, deoarece Carmen Suciu are probleme grave de sănătate și vestea nu a venit dinspre dânsa, ci de la o bună prietenă, Ruxandra Laiu, care a făcut un apel îngrijorător:

„Fac un apel către toți cei care ar putea să o sprijine financiar pe Carmen. De această dată ea are nevoie de ajutor. După 15 august trebuie sa plece la Kiev pentru un tratament vital, ea având transplant de rinichi. Are un singur rinichi, a făcut complicatii grave și fără acest tratament viața ii este pusă în pericol, putând ajunge la dializă, cu 6 luni, 1 an durată de viață. Are nevoie de 2000 de euro. I se poate salva viața! Vă rog, haideți să o ajutăm, toți cei care o cunoaștem!”.

Pe lângă cei 2000 de euro necesari deplasării și intervenției la Kiev, timp de 6 luni va fi necesar un tratament de aproximativ 500 euro pe lună, deci de alți 3000 de euro.

În ajutor ne-a sărit Monica Sofron, un om minunat care ne-a pus la dispoziție un cont bancar pentru donații în lei prin ONG-ul pe care îl conduce: Asociația Umanitară Codrin. Îi mulțumim pentru dăruire și sprijin!

Un alt cont bancar este disponibil pe numele prietenei care a făcut apelul, Ruxandra Laiu.

Haideți să o ajutăm pe Carmen să poată ajuta în continuare! De starea ei de sănătate depind toți copiii, bunicii, cei bolnavi și săraci „înfiați” de Asociația „Născută Înger”. Este un om pentru care merită să ne mobilizăm și să îi fim alături în aceste momente dificile prin care trece. Împreună reușim!

SUMA NECESARĂ DEPLASARE KIEV: 2000 EURO – până cel târziu 20 august 2018

SUMA NECESARĂ TRATAMENT ULTERIOR, 6 LUNI: 3000 EURO

Total: 5000 euro

IMPORTANT: Pentru donații în lei cu mențiunea „PENTRU TRATAMENT CARMEN SUCIU”:

1. ASOCIAȚIA UMANITARĂ CODRIN – OCROTIȚI COPIII CE VOR RĂMÂNE DOAR COPII

CUI 15314206

IBAN: RO70BTRL02801205U02233XX

BANCA Transilvania Piatra-Neamț

__________________

2. NUME: LAIU RUXANDRA – cu mențiunea „pentru Carmen Suciu”

IBAN: RO74BRDE280SV49900382800

BANCA BRD

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate