Aproape 4,5 tone de furaje dăruite de elevi zimbrilor din Parcul Natural Vânători- Neamţ

0

Ediția de anul acesta a campaniei „Ana are mere…pentru zimbri!” a ajuns la final. Vineri, 8 decembrie, a fost premiată clasa cu cea mai mare cantitate de furaje donată pentru legendarele mamifere de pe raza Parcului Natural Vânători Neamț.

Este vorba despre elevii clasei a III-a A de la Școala Gimnazială Nr. 2 din Piatra Neamț.

Coordonați de prof. înv. primar Gabriela- Ramona Atomei, școlarii au colectat cantitatea record de 1107 kg de furaje pentru zimbri.

Prichindeii au fost răsplătiți cu rechizite școlare, diplome și dulciuri.

Ediția de anul acesta a angrenat 13 unități de învățământ (12 din județul Neamț și Școala Gimnazială Bogdănești- Suceava). Majoritatea elevilor implicaţi în Campania „Ana are mere… pentru zimbri” provin din grădinițe, din clasa pregătitoare și din clasele I-IV. În total, s-au colectat 4477 kg de furaje. Hrana dăruită de copii sprijină alimentația legendarelor mamifere care trăiesc în țarcul de aclimatizare sau în libertate. Legumele și fructele asigură un plus de vitamine, de care zimbrii au nevoie pentru întărirea sistemului imunitar în sezonul rece.

„Felicitări câștigătorilor și mulțumiri tuturor participanților! Zimbrii vă sunt recunoscători!

Peste 1000 de elevi și cadre didactice s-au implicat în campanie. Exemplu de mobilizare, generozitate, responsabilitate și implicare pentru care noi, cei din Administrația Parcului Natural Vânători Neamț suntem recunoscători!”, au transmis organizatorii.

sursa: facebook Parcul Natural Vânători- Neamţ

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate