Ar fi furat filtrele de particule de la mașini, în Târgu-Neamț. Percheziții și arestări

0

Vineri, 5 august a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au documentat activitatea infracțională a doi bărbați, de 26 și 35 de ani, din județul Botoșani, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Investigațiile efectuate până în prezent au relevat faptul că, în noaptea de 30 spre 31 mai 2022, cei în cauză ar fi sustras filtrele de particule de la două autoturisme staționate pe raza orașului Târgu-Neamț.

În continuarea cercetărilor realizate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamț, la data de 5 august a.c., polițiștii au pus în aplicare 5 mandate de percheziție domiciliară în județul Botoșani.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate mai multe mijloace de probă care privesc posibila activitate infracțională a persoanelor bănuite de comiterea faptei. 

Cei doi au fost conduși la sediul poliției, în vederea audierii, iar în baza probatoriului administrat, au fost reținuți pentru 24 de ore.

Sâmbătă, 6 august a.c., cei în cauză au fost prezentați Judecătoriei Târgu-Neamț, față de aceștia fiind dispusă arestarea preventivă pentru 30 de zile.

În activități, au fost angrenați polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Dorohoi și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț și Botoșani, potrivit IPJ Neamț.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate