Așa arată un județ în care se investește în infrastructură

2

 233.957.000 lei alocati prin PNDL 2 în anul 2017 pentru modernizarea și reabilitarea de drumuri comunale din Județul Neamț în localitățile: Agapia, Bahna, Baltatesti, Bara, Bicaz, Bicazu Ardelean, Botesti, Candesti, Costisa, Cordun, Cracaoani, Damuc,  Dobreni, Draganesti, Dragomiresti, Dulcesti, Dumbrava Rosie, Farcasa, Gadinti, Gheraesti, Ghindaoani, Girov, Grumazesti, Hangu, Icusesti, Margineni, Negresti, Piatra Neamt, Piatra Soimului, Poiana Teiului, Razboieni, Roman, Sagna, Secuieni, Stanita, Stefan cel Mare, Tazlau, Tibucani, Timisesti, Tupilati, Urecheni, Valea Ursului

250.727.000 lei alocati prin PNDL 2 în anul 2017 pentru modernizarea și reabilitarea de drumuri județene în Neamț în localitățile: DJ-Uri La: Tolici(2), Stefan Cel Mare, Secu(2), Sihastria, Raucesti, Izvorul Muntelui(4), Pastraveni, Grumazesti(2), Petricani(2), Valea Alba, Tazlau(2), Ruginoasa, Valea Ursului, Bozieni, Bahna(2), Lutca(2), Sagna, Borca(4), Stanita(2)

484.685.300 lei alocați în total prin PNDL 2 în anul 2017 pentru modernizarea și reabilitarea de drumuri în județul Neamț.

O mare parte dintre contractele de finanțare sunt deja semnate și demarate procedurile de atribuire a lucrărilor. Vorbim de sume alocate, nu de sume solicitate. Sumele solicitate de Neamț au fost mult mai mari, dar în urma selecției de proiecte la nivel guvernamental doar ce este consemnat mai sus a fost finanțat.

Așa arată un județ în care se va reabilita la modul serios infrastructura. Așa arată un județ pentru care cineva are un cuvânt de spus la nivel guvernamental. Un județ care se va transforma într-un șantier și totul în interesul nemțenilor.

Deși aceste sume incredibil de mari pentru județul Neamț au fost atrase cu o contribuție clara a PSD-ului și a președintelui Consiliului Județean Ionel Arsene, pe drumurile reabilitate nu vor circula numai PSD-iști. De aceste investiții vor beneficia absolut toți nemțenii, începând de la cei care au votat și vor vota PSD și până la cei care înjură de dimineața până seara PSD-ul.

Poate nu ar fi rău să lăsăm cu toții puțin ipocrizia la o parte și să privim cu atenție la hârtile și cifrele de mai sus și să ne bucurăm pentru județul în care trăim.

2 Comentarii
  1. Vasile din Deal spune

    Articolul e campanie electorala pentru Ciuma Rosie? Intr-o tara normala investitiile in infrastructura se fac acolo unde sunt necesare, indiferent ca la conducere e Ciuma Rosie sau alta Ciuma.

  2. razvan dediu spune

    care este parandaratul(comisionul) din aceasta suma? ce mai samariteni sunt astei din psd, cum se sacrifica pt popor astia ne cred prosti?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate