Asociaţia Pro Democraţia Club Târgu Neamţ lanseaza un proiect realizat cu fonduri europene

2

Anunţ lansare proiect

„DEZVOLTAREA CAPACITĂŢII ORGANIZAŢIILOR NEGUVERNAMENTALE DE A SE IMPLICA ACTIV ÎN EFICIENTIZAREA SECTORULUI PUBLIC”

Asociaţia Pro Democraţia Club Târgu Neamţ vă invită să participaţi, joi, 20 decembrie 2012, ora 11.00, la conferinţa de presă prilejuită de lansarea proiectului regional „DEZVOLTAREA CAPACITĂŢII ORGANIZAŢIILOR NEGUVERNAMENTALE DE A SE IMPLICA ACTIV ÎN EFICIENTIZAREA SECTORULUI PUBLIC”.
Proiectul este cofinanţat din FONDUL SOCIAL EUROPEAN prin Programul Operaţional Dezvoltarea Capacităţii Administrative 2007-2013, codul SMIS al proiectului 40512
Conferinţa are loc la sediul Asociaţiei Pro Democraţia Club Târgu Neamţ, clădirea PECO MOL, etaj 3 ( Sala de conferinţe).

Persoana de contact:
Emanuel Bălan, asistent proiect,
0744596206, fax-0233790809,
email-emanuel.balan_tgn@yahoo.com, apd_tgneamt@yahoo.com,

2 Comentarii
 1. nicu spune

  Foarte buna initiativa. Eu unul as propune ca acest oras sa fie curatat (si la propriu si la figurat) toate dughenele din acest oras pentru a avea loc de initiative noi, de creere de locuri de joaca , mici cluburi pentru toate varstele , unde cu totii sa ne putem intalni in timpul nostru liber.
  Pe mine unul ma doare cand vad ca tineretul acestei urbe nu are locuri unde sa-si petreaca timpul liber si ma apuca nostalgia tineretilor cand aveam loc de joaca printre blocuri si aveam unde sa ne strangem sa comunicam si sa ne simtim bine. Dar acum suntem sufocati de toate dughenele ce au aparut printre blocuri si nimeni nu ia nici o masura , pentru ca daca s-ar lua atunci s-ar pierde din voturile electorale.
  Astfel ca in Targu Neamt ar trebui marite taxele pentru garaje cu 100 % sau chiar 200 % . Cui nu i-ar conveni astfel de taxe nu are decat sa-l desfiinteze sau sa-l inchirieze la altcineva care sa aduca bani la bugetul primariei.
  Daca primaria ar face o evaluare al spatiilor ocupate de astfel de garaje si imprejmuiri ilegale pe domeniul public , atunci va avea mari suprize. Pentru ca tot targovetul s-a facut patron pe terenul statului sau cei care sunt platitori , platesc o taxa destul de mica in comparatie cu adevarata valoarea al terenului inchiriat pe mp.
  Deci , daca primaria doreste intradevar sa adune un ban la bugetul primariei , atunci aceasta ar fi o masura care i-ar putea ajuta sa finanteze alte sectoare sau noile solutii de imbunatatire al traiului din aceast oras.

 2. SCARABEU spune

  AI DREPTATE CU CHIRIILE PE METRU PATRAT, CU GARAJELE, DUGHENELE SI MIZERIILE FACUTE PE PLAN URBANISTIC IN ORASUL TG.NEAMT.DUPA CUM STIM CU TOTII,EXISTA UN DOMN RUSU SEF LA URBANISM DE PE VREMEA EPOCII DE PIATRA CE A FACUT CE-A VRUT IN ORAS, FIIND SI CAMPION LA CORUPTI PRINTRE FUNCTIONARII PUBLICI.
  E INRADACINAT GESTUL CA TARANII CE-AU AJUNS LA BLOC SA SE SIMTA PATRONI PE TERENUL STATULUI, COMUNISMUL ASTA FACILITAND GRATUIT ASTFEL DE PRACTICI.GARAJELESUNT MAGHERNITE, FACUTE ABUZIV SI DAND UN ASPECT DE PRIMITIVISM URBAN.
  AR TREBUI LUATE MASURI DE CREARE DELOCURI DE MUNCA, APOI DE LOCURI DE PETRECERE A TIMPULUI LIBER.
  PENTRU A AVEA TIMP LIBER CU CARE SA-TI FACI O OCUPATIE PLACUTA, MAI INTAI TREBUIE SA IESI DINTR-UN TIMP OCUPAT IN CAMPUL MUNCII.LOGIC???
  DECI EDILULUI ACTUAL, MARE ATENTIE LA ASPECTUL ORASULUI SI LA CORUPTIA CE O OCROTESTE IN INTERIORUL ADMINISTRATIEI SI PENTRU CARE O SA AIBA DE PIERDUT.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate