Atenţie la drum! O maşină a derapat, la Vînători-Neamţ. Trei tineri, accidentaţi

0

În noaptea de joi spre vineri, 23 martie, puţin după miezul nopţii, un autoturism a derapat pe carosabil, a „dansat” puţin pe zăpadă/gheaţă şi s-a oprit într-un şant, pe raza comunei Vînători- Neamţ.

Incidentul rutier s-a soldat cu trei victime- tineri cu vârste între 20 şi 23 de ani.

Potrivit Serviciului Judeţean de Ambulanţă Neamţ, un tânăr în vârstă de 23 de ani a fost diagnosticat de echipajul medical ajuns la faţa locului cu fractură de gambă la ambele oase. A fost preluat şi predat la Compartimentul de Primiri Urgenţe a Spitalului Orăşenesc din Târgu Neamţ. Medicii de aici au decis transferul pacientului către UPU a Spitalului Judeţean Piatra Neamţ.

A doua victimă are 20 de ani. A suferit o policontuzie prin accident rutier şi traumatism cranio-cerebral. Cea de-a treia victimă este un bărbat de 21 de ani, diagosticat la faţa locului cu traumatism toracic prin accident rutier. Cei doi au fost preluaţi de echipajele Ambulanţei şi predaţi către spitalul din Târgu Neamţ pentru îngrijiri medicale.

Revenim cu informaţii.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate