Jurnalist din Neamț, premiat la Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţă Socială

0

Un jurnalist din judeţul Neamţ a fost premiat la Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţă Socială. Este vorba despre Andreea Trăsnea, redactor şef al ZiarTârguNeamţ.RO.

Dintre cei 25 de jurnalişti din întreaga ţară nominalizaţi la Premiul pentru Jurnalism, Andreea Trăsnea s-a clasat pe locul 5 în urma voturilor online oferite de dumneavoastră, deşi competiţia a fost una acerbă.

Anul acesta, a urcat pe scena Ateneului Român cu modestie şi mari emoţii, pentru a primi Distincţia de Excelenţă pentru Promovarea Asistenţei Sociale în mass-media.

A fost întâmpinată de către preşedintele Colegiului Naţional al Asistenţilor Sociali (CNASR) din România, Doru Buzducea, şi gazda evenimentului, zâna surprizelor- Andreea Marin. Iar sus, pe bolta Ateneului Român, era şi numele lui Ion Creangă scris, ca să-i amintească de unde a venit.

„Preţ de câteva clipe, rolurile s-au inversat şi am simţit emoţia nemţenilor despre care scriu, atunci când primesc recunoaştere.

Pe scena Ateneului Român, am urcat la chemarea lui Doru Buzducea- preşedintele CNASR şi promotor al campaniei România se ridică în picioare pentru Asistenţa Socială, şi ţin să îi mulţumesc pe această cale. Distincţia mă onorează şi îmi confirmă că armele din dotarea unui jurnalist, pot face, deseori, diferenţa”, ne-a spus colega noastră, Andreea Trăsnea.

Cuvinte inspiraţionale a rostit şi cunoscuta prezentatoare Andreea Marin, la adresa celor 7 jurnalişti de pe scena Ateneului, consideraţi cei mai activi în susţinerea cauzelor sociale:

„Voi scrieţi, voi încă ştiţi să scrieţi despre lucrurile bune care se întâmplă în ţara asta. Şi spun cu tristeţe lucrul acesta, pentru că atunci când vorbim marea breaslă a jurnaliştilor din România, prea puţini mai găsesc de cuviinţă să pună punctul pe i atunci când e vorba strict de fapte pozitive, de lucruri constructive, când există atât material care să ne facă să bârfim, să arătăm cu degetul, să iscăm scandaluri (…) Felicitări!”, a spus Andreea Marin celor 7 jurnaliste din România care au primit Distincţia de Excelenţă la Gala CNASR.

Evenimentul de înaltă ţinută a avut loc în seara de marţi, 20 martie, la Ateneul Român.

Organizată  de CNASR şi aflată la a V-a ediţie, Gala Naţioanlă a Excelenţei în Asistenţă Socială a sărbătorit cei mai merituoşi asistenţi sociali din ţară, dar şi personalităţile care s-au remarcat în susţinerea profesiei de asistent social, pe parcursul anului 2017.

Recunoaşterea publică, rezultatele profesionale deosebite, constituirea de modele de urmat şi contribuţia la promovarea imaginii profesiei, au stabilit şi anul acesta câştigătorii.

„Am trecut și munţii în judetul Neamt, în Ţinutul Zimbrului dar şi al capricornului. Mulţumim Mirela Negrus, Daniel Ursu şi Nicoleta Ciocârlan.

Iar pentru Andreea Trăsnea, jurnalistul ce ne-a deschis inima judeţului, transmitem recunostinţa, dar şi prietenia noastră. Ea este jurnalistul din Neamţ care a ridicat întregul judeţ în picioare pentru susţinerea Campaniei CNASR, a precizat Doru Buzducea,  pe scena Ateneului Român.

Felicitări și mult succes în continuare!

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate