Târgu Neamț: O nouă acțiune de dezinsecție a spațiilor verzi

1

O nouă acțiune de dezinsecție a zonelor verzi se va desfășura pe raza orașului Târgu Neamț. Principalii inamici ce urmează să fie anihilați sunt țânțarii, și alte insecte care provoacă disconfort.

Acțiunile de dezinsecție vor fi organizate în zilele de 22, 23 și 24 august, începând cu orele 22.00.

Sunt vizate spațiile verzi- parcuri și locuri de joacă pentru copii (Parcul Cetate,  Parcul Central, Parcul Ion Creangă, Parcul Super, zona verde de la Cofetăria „Ioana”, locurile de joacă de pe str. Codrului, din zona Gării, de la blocurile ANL și din spatele clădirii Poșta Nouă).

„Rugăm locuitorii orașului să supravegheze copiii şi animalele de companie pentru a nu pătrunde în perimetrele stabilite, începând de miercuri seara 22 august 2018, orele 22,00,  până sâmbătă, 25 august la orele 10,00, evitând astfel riscul de a intra în contact cu substanțele toxice folosite la dezinsecție”, transmit reprezentanții Primăriei Târgu Neamț

 

1 Comentariu
  1. Maria spune

    Daca se fac dezinsectie sa se daca cu substante CARE sa distruga insectele nu cu apa ASA cum s-a mai facut fara sa fie controlati CEI CARE AU cistigat sa daca dezinsectie.Cred ca ar trebuie sa se daca ACEASTA operatiune si in jurul blocurilor unde este spatiu verde.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate