UPDATE: A fost găsită decedată…/ Știre inițială: Bătrânică din Drăgănești, Neamț, dată dispărută

0

Actualizare ora 13.31:


Din nefericire, bătrâna de 91 de ani, a cărei dispariție a fost anunțată ieri, a fost găsită decedată

În zilele de 28 şi 29 decembrie a.c., echipe complexe formate din polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamţ, pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Neamţ, jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Neamţ, precum și voluntari, au desfășurat activități de căutare a persoanei în cauză.

Din nefericire, trupul neînsufleţit al femeii a fost identificat pe un teren agricol, din localitatea Drăgăneşti.

În urma examinării preliminare a suprafeței exterioare a corpului acesteia, nu au fost identificate urme vizibile de violență.

Corpul femeii a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamţ, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii, cu exactitate, a cauzei decesului.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, a declarat sinsp. Ciofu Ramona-IPJ Neamț.

Stire inițiaă:

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Secției de Poliției Rurală Târgu-Neamț continuă activitățile de căutare în vederea depistării numitei MURARIU SAFTA, de 91 ani, dispărut la data de 26 decembrie 2021.

La data de 28 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Târgu-Neamț au fost sesizați, cu privire la faptul că, la data de 26 decembrie 2021, numita MURARIU SAFTA, în vârstă de 91 de ani, din Drăgănești, a părăsit în mod voluntar domiciliul și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălţime – 1.50-1.60 m, greutate – 50 de kilograme, păr alb, tuns scurt.

La momentul dispariției, aceasta era îmbrăcată cu o fustă de culoare neagră, pantalon tip colant de culoare neagră, ciorapi lungi de lână, o jachetă textilă cu  nasturi de culoare neagră și o geacă de fâș de culoare neagră.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza comunei Drăgănești și a localităților limitrofe, precum și în locurile cunoscute ca fiind frecventate de aceasta, în continuare fiind desfășurate activități specifice în vederea depistării acesteia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate