Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
vineri 19 aprilie 2019
  • :
  • :

Autobuze electrice în Piatra-Neamț, prin proiectul ”Reabilitate și modernizare transport ecologic”

În şedinţa de miercuri, 19 decembrie, a Consiliului Judeţean Neamţ, va fi supus aprobării un proiect de hotărâre privind aprobarea documentației tehno-economice și indicatorilor tehno-economici pentru obiectivul de investiții de interes județean ”Reabilitate și modernizare transport ecologic”. Inițiator: Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.

Unitatea Administrativ Teritorială (UAT) Județul Neamț, prin Consiliul Județean Neamț, pregătește documentația de eligibilitate pentru proiectul ”Reabilitate și modernizare transport ecologic”. 

Prin proiect se propune modernizarea/extinderea și dotarea autobazei SC Troleibuzul SA (pentru acomodare autobuze electrice), modernizarea/crearea de spații de garare, dotarea cu stații de încărcare a autobuzelor electrice, achiziționarea de 20 de autobuze electrice (16 autobuze de capacitate mică și 4 autobuze de capacitate medie), implementare sistem e-ticketing, se menționează în Expunerea de motive.

Durata de realizare a lucrărilor este de 24 de luni, valoarea totală fiind de 59.289.945.96 de lei (inclusiv TVA), din care construcții-montaj (C+M) 12.271.944. 52 lei (inclusiv TVA).

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *