Autogara moderna la Targu Neamt

6

Targnemtenii, dar si toti calatorii, care folosesc ca mijloc de transport autobuzul vor beneficia de acum inainte de o statie publica de transport in comn nou-nouta. Autogara Flozampet, situata pe strada Mihai Eminescu din Targu Neamt, a fost inaugurata in ziua Sfintilor Apostoli Petru si Pavel. Evenimentul a inceput cu slujba de sfintire a noii locatii si a fost oficiata de un sobor de cinci preoti.
La deschiderea oficiala au participat atat autoritalile locale, prin prezenta domnului primar Daniel Harpa si a viceprimarului Traian Humulescu, cat si a autoritatilor municipale, printre care Emilia Arcan, vicepresedintele Consiliului Judetean si Ionel Arsene, deputat de Neamt.
Patronul autogarii Flozampet, Petrica Zamfir alaturi de George Lazar, prefectul de Neamt si de edilul urbei de sub cetate, au avut onoarea de a taia panglica tricolora de la intrarea in cladirea autogarii. Ca semn al prosperitatii si pentru a se pastra traditia, rand pe rand, oficialitatile au fost servite cu paine si sare de catre doi tineri imbracati in port popular.
La sfarsitul evenimentului, participantii au fost invitati alaturi de familia patronatului la un restaurant din oras pentru celebrarea inaugurarii celei mai moderne autogari din judetul Neamt, dar si pentru serbarea onomastica a primarului din Cracaoani, Petrica Zamfir.Reporter: Viorela Gherasim, Operator imagine, Editor montaj: Dacian Anitei

6 Comentarii
 1. nicu spune

  Bravo . Frumos . Felicitari si Doamne Ajuta !

 2. Vlad spune

  Interesant!

  Am urmarit filmuletul, sunt omisi din enumerare dl deputat Dorinel Ursarescu si dl subprefect Angheluta, iar d-na Arcan nu este o autoritate „municipala”,cum rezulta din text, deoarece reprezinta CJ – ul.

  In rest mi se pare OK, felicitari pentru investitie.

 3. grigore spune

  la ce foloseste o autogara noua? nu exista nici macar mijloace de transport adecvate, nu zic sa aiba si aer conditionat dar macar decenete! lumea sta ingramadita ca „sardinele” in acele autobuze vechi si prafuite, 2- 3 autobuze „noi” doar pentru noi ( de fappt second-hand import germania) nu inseamna mare lucru!
  il y a quelques secondes · J’aime

 4. Cetatean european spune

  Mai bine s-ar face un magazin mai mare deoarece preturile sunt de 3 ori mai mari decat cele adevarate.De ce nu puneti articole despre ceva mai interesant nu despre aparitia unei autogari ce nu are autobuze adecvate.

 5. holy spune

  cu ce fonduri s-a construit autogara?cumva fonduri”sapard”?!! e la moda in romania si mai ales in Targu-Neamt!orasul nu avea nevoie de o autogara noua,are nevoie de un spital functional,renoit cu aparatura noua si cu personal specializat in medicina si nu in afaceri;orasul are nevoie de spazii verzi CURATE,ARE NEVOIE CA SI PERIFERIA(ZONA GARA)sa arate ca si centrul sau ca zona cetatii,are nevoie de( mai multe)cismele cu apa POTABILA caci doar suntem un oras „european” are si are nevoie de multe…ce naiba!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate