Autoritățile din România nu emit adeverințe pentru cei care nu au voie să se vaccineze

0

Autoritățile statului Român emit adeverințe care să ateste vaccinarea sau trecerea prin boală dar nu emit adeverințe care să ateste faptul că o persoană nu are voie să se vaccineze din motive medicale (boli autoimune, alergii, etc).

Motivația ar fi aceea că vaccinarea nu este obligatorie dar multe lucruri încep să depindă de această vaccinare și de hârtia pe care scrie că ești vaccinat. Din păcate pentru cei care nu au voie să se vaccineze, statul român nu s-a gândit că ar avea nevoie și ei de un act prin care să poată dovedi că din motive medicale reale nu se pot vaccina.

Ce vor face persoanele care nu au voie să se vaccineze atunci când va fi obligatorie vaccinarea în anumite medii profesionale sau sociale, este greu de spus. Ca de obicei, statul român lasă pe ultimul moment rezolvarea unor astfel de probleme. Prioritatea este vaccinarea și pentru asta statul e pregătit deja să ofere și ”mită” celor care se vor vaccina.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate