Back to school: Maraton de tuns pentru elevii nevoiași din Târgu Neamț

0

Se apropie începutul unui nou an școlar, însă nu toți copiii se întorc la școală cu ghiozdane nou-nouțe și cu toate rechizitele necesare.

În ajutorul lor și-au propus să vină Ciocârlan Toma Marian și frații săi. Aceștia lansează o campanie caritabilă inedită, Maratonul de Tuns, ediția „Back to school”.

„Noi te tundem, tu donezi, iar banii strânși vor fi folosiți pentru achiziționarea de rechizite școlare pentru elevii nevoiași care au rezultate bune la învățătură”, specifică Toma (BarberShop Studio and Academy).

Acțiunea caritabilă are loc sâmbătă, 8 septembrie, începând cu ora 8.00, la Casa Culturii „Ion Creangă” din Târgu Neamț.

Persoanele care au nevoie de o tunsoare și care vor, în același timp, să facă o faptă bună, sunt invitați să se alăture Maratonului de Tuns lansat de acești tineri târgoveți.

Clienților nu li se va impune o sumă anume pentru realizarea frizurii dorite, deși vor fi pe mâna unor profesioniști. Pentru fiecare tunsoare, pot lăsa orice sumă doresc. Banii donați vor ajuta elevii nevoiași să intre în noul an școlar cu dreptul. Pentru că… educația e singura lor opțiune pentru un viitor mai bun.

ZiarTarguNeamt.RO susține această campanie inedită și vă garantează că nu veți fi tunși… de toți banii! Felicitări acestor tineri pentru inițiativă!

Dacă nu puteți ajunge sau frizura dumneavoastră nu mai necesită modificări în viitorul apropiat, puteți contribui printr-un simplu SHARE sau anunțând prietenii despre acest eveniment.

#CaritabilPentru Educatie

Andreea Trăsnea

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate