Preşedintele Consiliului Judeţean Neamț, Ionel Arsene, întâlnire cu reprezentanții structurilor de tineret din România

0

Preşedintele Consiliului Judeţean Neamț, Ionel Arsene, a avut joi, 30 august, o întâlnire cu reprezentanții Consiliului Tineretului din România, Alianței Naționale a Organizațiilor Studențești din România și ai Consiliului Național al Elevilor, reuniți la Piatra-Neamț pentru „Conferința Națională a Tinerilor Lideri: Centenarul Marii Uniri – lecții din trecut pentru planuri de viitor“, organizată de Consiliul Județean Neamț, cu sprijinul Ministerului Tineretului și Sportului. Evenimentul se înscrie în campania „Ambasadori Nemțeni“.

„Ca de fiecare dată, sunt alături de tineri și le sprijin inițiativele, vocea lor fiind una de maximă importanță pentru mine, pentru administrația publică, dar mai ales pentru viitorul României. Vreau să îi salut și pe această cale pe reprezentanții celor peste 1.000 de structuri de și pentru tineret, care vor fi prezenți în aceste zile în județul Neamț și le urez mult succes în vederea derulării activităților din programul conferinței!”, a declarat Ionel Arsene.Deschiderea oficială a manifestării a avut  loc vineri, 31 august, la Piatra-Neamț, în sala Calistrat Hogaș a Consiliului Județean Neamț, și se va încheia duminică,  2 septembrie Conform agendei de lucru, participanții și-au propus să analizeze etapele istorice parcurse de România din 1918 și până în prezent și vor creiona perspectivele țării noastre pentru viitorii o sută de ani, așa cum le vede generația tânără.

În cadrul conferinței au  luat cuvântul, printre alții, istoricii Lavinia Betea și Virgiliu Țârău, reprezentanți ai unor instituții de prestigiu, precum Consiliul Tinerilor Instituționalizați, Uniunea Civică a Tinerilor Romi din România, Conferința Tineretului Maghiar din România, Fundația „Agenția Împreună“, Asociația Accept și Asociația Românilor din afara Graniței Iași.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate