„Boomerang”/ În premieră, C.E.V.A. spectacol de teatru comunitar la Târgu Neamț

0

Astăzi, 29 iulie, de la ora 17.00, va fi pus în scenă, la Casa Culturii ”Ion Creangă”, spectacolul de teatru „Boomerang”.

Protagoniștii sunt tineri din orașul Târgu Neamț, iar spectacolul de teatru comunitar este realizat în cadrul proiectului C.E.V.A – comunitate, educație, viitor, artă, implementat de Platforma culturală Frilensăr cu sprijinul AFCN.

Intrarea este liberă. 

Ceva spectacol de teatru cu adolescenți. Ceva comunitate și adolescenți. Gânduri, comunitate și adolescenți. Freeflow și covoare. Scaune, discoball și povești despre copiii care au crescut aici. Ceva spectacol de teatru despre copilăria și adolescența noastră. Noastră? Păi ești adolescent din Târgu Neamț dacă ai între 14 și 18 ani pentru că după se presupune că ești adult și te-ai maturizat, dar bineînțeles că nu e așa. Ești adolescent din Târgu Neamț dacă te-ai plimbat cel puțin de 2 ori prin oraș și ai realizat că e mai mic decât pare. Nu prea poți fi adolescent în Târgu Neamț dacă nu te temi să-i spui cuiva un adevăr în față și nu pe pagini anonime, dacă ai puțină minte și nu creezi pagini precum ”Bârfe Tg Neamț” doar pentru a le strica reputația unora, dacă nu crezi fiecare minciună și bârfă auzită, dacă te bagi la cât mai multe activități. Iar dacă nu ai făcut drumul de la Cetate la monument și dacă nu urci la Cetate măcar de 2 ori în fiecare vară degeaba trăiești în Tg Neamț.

Regia și dramaturgia: colectivă
Coordonatori proiect: Jo Brăilescu, Daniel Chirilă

Distribuție: Laura Bondalici, Raluca Chiper, Gabriela Cozma, Florina Dochița, Cezar Filip, Diana Glodeanu, Alexandra Partene, Georgiana Roșu, Ana Ungureanu

Afiș: Raluca Ciubotaru

sursa: facebook Boomerang (premieră)

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate