Boomerang, spectacol de teatru cu și despre tinerii din Târgu Neamț

0

Festivalul Internațional de Teatru este în plină desfășurare la Târgu Neamț.

Miercuri, 26 septembrie, de la ora 12.00, Trupe de teatru tânăr CEVA vine la Casa Culturii „Ion Creangă” cu „BOOMERANG”, un spectacol de teatru despre orașul de sub Cetate și tinerii care locuiesc în el.

Din distribuție fac parte tineri târgunemțeni: Laura Bondalici, Raluca Chiper, Gabriela Cozma, Florina Dochița, Cezar Filip, Diana Glodeanu, Alexandra Partene, Georgiana Roșu, Ana Ungureanu, iar coordonatori le sunt Jo Brăilescu și Daniel Chirilă.

„Boomerang – Trupa CEVA Tîrgu Neamț este un spectacol despre comunitatea noastră, scris de niște copii de liceu cu ajutorul coordonatorilor. Au participat deja la un festival de teatru pentru adolescenți, imediat după premiera din orașul nostru”, precizează Daniel Chirilă- regizor, dramaturg, fondator al Platformei culturale „Frilensăr”.

Trupa de teatru tânăr CEVA a fost înființată în cadrul Platformei culturale „Frilensăr”, în februarie 2018.  Prin proiectul de intervenție culturală C.E.V.A.- Comunitate, Educație, Viitor, Artă, artiștii „Frilensăr” au creat un grup de 20 de adolescenți din orașul Târgu Neamț, care să chestioneze cu ajutorul teatrului realitățile imediate ale comunității locale.

„BOOMERANG” e despre gânduri, comunitate și adolescenți. Freeflow și covoare. Scaune, discoball și povești despre copiii care au crescut aici, la Târgu Neamț. Un spectacol de teatru despre noi și oraș.

Miercuri, 26 septembrie, de la ora 12.00.

Biletele se pot achiziționa de la Casa Culturii „Ion Creangă” (preţuri: 20 lei- adulți, 10 lei- studenți, 5 lei- elevi).

Andreea T.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate