„Spune NU cerșetoriei!”/ Conferință de presă la Primăria Târgu Neamț

1

Luni, 24 septembrie, la sediul Primăriei Târgu Neamț a avut loc o conferință de presă în cadrul campaniei de prevenire a cerșetoriei pe raza orașului.

La conferință au participat primarul Daniel Harpa, Nicoleta Tablan- reprezentant al Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, Daniel Răducanu- consilier pe problemele rromilor în cadrul Prefecturii Neamţ, Vlad Costinel- șeful Poliției orașului, Florin Tofan- șeful Poliției Locale și Emanuel Buduroi- director executiv al DAS Târgu Neamț.

Rând pe rând, aceștia au luat cuvântul și au menționat ce măsuri concrete au luat/ iau instituțiile pe care le reprezintă, în lupta cu cerșetoria, acest flagel al societății care pare să nu aibă leac decât dacă legislația va fi înăsprită.

Pentru „prevenirea şi diminuarea acestui fenomen”, instituțiile implicate colaborează, însă cel mai important aspect este atitudinea omului de rând vizavi de cerșetori.

Rezultatele nu apar peste noapte, însă continuăm demersurile pentru diminuarea acestui fenomen grav.

Trebuie să spunem cu toţii „Stop cerşetoriei!”, pentru un oraş turistic şi pentru un viitor mai bun al persoanelor cu probleme sociale, care sunt folosite în acest scop!, a spus primarul Daniel Harpa.

Conferința de presă organizată în cadrul campaniei de prevenire a cerșetoriei pe raza orașului Târgu Neamț o puteți urmări mai jos:

Andreea Trăsnea

1 Comentariu
  1. Alex spune

    Am consumat degeaba bateria de la telefon si timpul liber sa urmaresc conferinta.
    Rusine!! Sa vii sa spui ca ai dat amenzi?? Pai cate din ele au fost platite???
    Rusine autoritatilor locale … nu s-au implicat cu nimic in stoparea cersetoriei. Nu am auzit de nici un proiect de reintegrare in societate a acestor cersetori!
    Cand am vazut acest articol am zis ca autoritatile ne prezinta 3 – 4 programe de reintegrare pt cersetorii orasului!!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate