Bursa locurilor de muncă

0

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Neamt va organiza joi, 14 aprilie 2016 Bursa generala a locurilor de munca, activitate ce se va desfasura in Targu Neamt la sediul Agentiei locale din str. Stefan cel Mare, nr. 66, incepand cu ora 9.oo, in Roman la cantina Grupului Scolar „Vasile Sav” din bdul. Republicii, nr. 46 iar în Piatra Neamt la sala de sport a Colegiului National „Calistrat Hogas” din str. Alexandru cel Bun, nr. 19.

Bursa locurilor de munca reprezinta o oportunitate pentru angajatorii care au locuri de munca vacante sa faca o selectie a candidatilor in mod profesionist si ii invitam la sediile Agentiilor locale din cele 3 orase pentru a obtine mai multe informatii.

Urmatoarea actiune planificata de acest fel este destinata absolventilor si se va desfasura in data de 20 octombrie 2016 in locatii ce vor fi anuntate din timp.

AJOFM Neamt poate organiza la nivel local la cererea pietei muncii si alte burse pe diverse meserii şi sectoare de activitate.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate