Burse pentru elevii din comuna Petricani

1
Primaria și Consiliul Local al comunei Petricani au alocat 30.000 de lei pentru bursele elevilor din localitate.

„Am stabilit ca din bugetul local să susținem în anul curent elevii din comuna Petricani, oferindu-le burse de performanță, burse de ajutor social, burse de merit și de studiu.

În total, s-a alocat suma de 30.000 de lei.

De asemenea, programul Bani de liceu va continua şi în anul şcolar 2017-2018. O veste care îi bucură pe beneficiari, liceeni cu posibilităţi financiare modeste, care fac faţă cu greu costurilor pe care le presupun anii de liceu, însă care îşi pot acoperi cu banii din această bursă doar o foarte mică parte din cheltuieli”, a transmis Ion-Ticușor Vasiliu, primarul comunei Petricani, pe o rețea de socializare.

1 Comentariu
  1. IONUT spune

    Mulțumim Primăriei reprezentată în persoana domnului primar Vasiliu Ticușor și Consiliului Local reprezentat în persoana domnului viceprimar Ioan Cristian Apostol pentru fondurile alocate pentru bursele elevilor, pentru plata navetei profesorilor, pentru fondurile alocate lucrărilor de investiții și reparații efectuate pe parcursul verii la toate cele 7 clădiri ce aparțin de Liceul Tehnologic, comuna Petricani, pentru proiectele guvernamentale ce urmează a se implementa. În acest mod concret, cuantificabil apreciem că autoritatea locală este prezentă și implicată în actul educațional. Orice altceva este pură demagogie.
    Director prof. Rotaru Popa Ionuț

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate