Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
luni 23 septembrie 2019
  • :
  • :

Campanie de colectare a deșeurilor voluminoase în zona Târgu Neamț

Operatorul de salubritate SC ROSSAL SRL Târgu Neamț organizează o campanie de colectare a deșeurilor voluminoase, altele decât echipamente electrice sau electrocasnice.

În perioada 19- 20 aprilie a.c., utilizatorii din orașul Târgu Neamț și din comunele din Zona 3 se pot debarasa de obiectele care intră în această categorie.

Este vorba despre deșeurile solide de mari dimensiuni care nu pot fi depozitate în containerele normale de deșeuri și nu pot fi transportate de mașinile obișnuite care colectează deșeurile mesajere sau reciclabile.

Iată câteva exemple de deșeuri vizate în campania inițiată de ROSSAL Târgu Neamț: mobilier de grădină sau din locuințe (mese, dulapuri, paturi, saltele ș.a.), elemente de stolerie (confecționate de tâmplar- uși, tocuri, ferestre etc.), covoare, balansoare, cărucioare pentru copii ș.a.m.d.

Pentru mai multe detalii și informații, cei interesați pot să contacteze operatorul de salubritate ROSSAL Târgu Neamț  la numărul de telefon 0722540636. Vor preciza un volum aproximativ și locația, pentru ridicarea deșeurilor voluminoase direct de la domiciliu/ sediu.

Campania de colectare deșeuri voluminoase se adresează utilizatorilor din Zona 3 (orașul Tîrgu Neamț și comunele Agapia, Bălțătești Brusturi, Crăcăoani, Drăgănești, Ghindăoani, Grumăzești, Păstrăveni, Petricani, Pipirig, Răucești, Războieni, Timișești, Tupilați, Țibucani, Urecheni, Vînători Neamț).

Andreea T.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *