CJ Neamț vrea grupuri sanitare și dușuri, la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Roman

0

Joi, 29 noiembrie, în ședința Consiliului Judeţean Neamţ va fi supus aprobării un proiect de hotărâre privind aprobarea temelor de proiectare aferente mai multor obiective de investiții de interes județean. Printre acestea, se numără și tema de proiectare pentru construirea de grup sanitar și dușuri, la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Roman, „în vederea îmbunătățirii calității vieții și igienei copiilor din acest centru. Numărul de utilizatori ai acestui obiectiv se estimează la 60 de persoane”, se arată în expunerea de motive.

Inițiator al proiectului de hotărâre este Ionel Arsene, președintele CJ Neamț.

Se propune a se proiecta un corp de clădire cu destinația de grupuri sanitare, diferențiate pe sexe și care să permită și accesul persoanelor cu dizabilități, cu dușuri și vestiare mobilate corespunzător.

O investiție de care beneficiarii centrului au, într-adevăr, nevoie.

Pentru întocmirea Studiului de Fezabilitate aferent investiției de mai sus, Consiliul Județean Neamț a prevăzut în bugetul anului 2018 suma de 5.000 lei cu TVA.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate