Tema de proiectare a unui sistem de supraveghere la CRRN Roman, în atenția consilierilor județeni

0

Joi, 29 noiembrie, în ședința Consiliului Judeţean (CJ) Neamţ va fi supus aprobării un proiect de hotărâre privind aprobarea temelor de proiectare aferente mai multor obiective de investiții de interes județean. Printre acestea, se numără și tema de proiectare pentru un sistem de supraveghere video (interioară și exterioară) la Complexul de Servicii pentru Persoane Adulte  cu Handicap Roman, Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică (CRRN) Roman.

Inițiator al proiectului de hotărâre este Ionel Arsene, președintele CJ Neamț.

Scopul realizării investiției reprezintă protejarea persoanelor asistate cât și a personalului centrului împotriva situațiilor de infracțiuni de furt, vandalizare, părăsirea instituției de către personalul acesteia fără aprobare prealabilă, comportamente neadecvate, abuzuri sau agresiuni asupra beneficiarilor sau a personalului angajat, nerespectarea normelor de funcționare internă, se arată în expunere de motive.

Suma estimativă este de 16.000 lei cu TVA, din care 5.000 lei pentru elaborare documentații.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate