Competiția națională de educație financiară „Bani pentru școala ta”

0

A șasea ediție a Competiției naționale de educație financiară Bani pentru școala ta™ aduce din nou finanțări de până la 10.000 de euro pentru liceele din România.

Elevi de liceu cu vârsta mai mare de 15 ani, dar și absolvenți, profesori, părinți și alți susținători ai unităților de învățământ pot câștiga pentru școlile lor finanțări de până la 10.000 de euro, dacă urmează în perioada 1 martie – 31 martie 2018 trainingurile online gratuite de educație financiară – modulele BaniIQ™ și Banii pe net™ – disponibile pe site-ul Competiției – www.banipentruscoalata.ro

Fiecare liceu este înregistrat automat în Competiție odată cu înscrierea elevilor și susținătorilor săi în training și acumulează EUROpuncte pentru fiecare persoană care urmează modulele online și completează testul de verificare a cunoștințelor. Săptămânal, pe site-ul competiției va fi anunțat clasamentul intermediar al liceelor susținute.

Instituția de învățământ cu cel mai mare număr de susținători va beneficia de un premiu constând într-o sumă în euro egală cu numărul acestora, în limita a 10.000 de euro. De asemenea, vor primi premii și primele trei școli care vor atrage primii 1.000 susținători fiecare. Premiile vor fi folosite exclusiv pentru modernizarea școlilor, dotarea laboratoarelor, a claselor, achiziția de echipamente sau resurse educaționale.

Ediția curentă a Competiției naționale Bani pentru școala ta™ este organizată de Junior Achievement (JA) România în cadrul programului național de Educație financiară JA – modulele blended learning BaniIQ™ și Banii pe net™, ce au ca scop formarea abilităților de administrare eficientă a resurselor financiare și de a lua decizii responsabile. 

În ediția precedentă, peste 35.000 de elevi, profesori, părinți și alți membri ai comunităților locale au participat la Competiție și au avut acces la informații esențiale despre bugetul personal, venituri, cheltuieli, investiții și relația cu banca, dar și despre eCommerce, drepturile celor care cumpără online, securitatea în mediul online, taxe și impozite.

Mai multe informații despre competiție, traininguri, premiu și regulament de participare găsiți AICI (CLICK).

Mult succes!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate