Sectia de reumatologie, ca noua

1

            Pe 17 martie 2014 a avut loc receptia finala a lucrarilor de la Sectia de Reumatologie a Spitalului Orasenesc Targu Neamt. Sefa sectiei, medicul Iolanda-Georgeta Richter, s-a declarat intru totul multumita de sprijinul financiar acordat de Primarie, dar si de calitatea executiei lucrarilor de renovare si recompartimentare a incaparilor. La fel de incantati s-au aratat primarul Vasilica Harpa, viceprimarul Traian Humulescu si consilierul local Constantin Trofin.

Pentru aducerea Sectiei de Reumatologie la stadiul in care se afla in rezent, au fost investiti 140.000 de lei.

Viorela Gherasim

1 Comentariu
  1. NIco spune

    Receptia finala inseamna cu totul altceva fata de o simpla vizita facuta cu mana in buzunar de catre sefi! NU AM VAZUT NICI UN INGINER CARE SA CONFRUNTE CEEA CE ESTE IN CONTRACT SI IN OFERTA CU CEEA CE S-A EXECUTAT IN REALITATE.RECEPTIA FACUTA FARA MASURATOPRI SI FARA NUMARARI NU EXISTA.ASTA E DOAR POLITICAREALA DUPA MODELUL ARNAUTU !ADICA MOTIV DE ARTICOL LA ..GURA TARGULUI!!oricum lucrarile sunt frumos executate!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate