Concesii pentru cetatenii de la blocuri care nu au boxe

3

     In dimineata zilei de miercuri, pe 19 martie, city managerul Vasile Apopei insotit de o echipa de la urbanism si peisagistica din cadrul Primariei Targu Neamt, a avut intalnire cu posesorii de magazii din zona Colegiului National „Stefan cel Mare”. Administratorul public a purtat o discutie libera cu locatarii, legata de situatia constructiilor inestetice. La fata locului, oamenii s-au plans ca nu se pot lipsi de magaziile lor, deoarece blocurile construite in anul 1972 si in care ei locuiesc astazi, nu au boxe sau subsol in care sa isi depoziteze cate ceva. Astfel, locatarii s-au vazut nevoiti sa se gospodareasca singuri, si sa isi construiasca magazii, dupa puterea fizica si financiara a fiecaruia.

Iata la ce intelegere s-a ajuns in urma discutiilor purtate cu oficialii Primariei, contra demolarilor.

Viorela Gherasim

3 Comentarii
  1. Jimbo spune

    Haha, unii si-au facut adevarate gospodarii pe acolo :D, asa se intampla cand le dai un deget iti iau toata mana, cand le dai mana iti iau tot bratul.

  2. NIco spune

    AStai au autorizatie de constructie pe atatea cotinete?Platesc ceva cuiva ca au asa prostii pe domeniul public?SUNT SAU NU LEGALI ? CE TOT ATATA PALAVRAGEALA!?IN 89 AVEAU ASA CEVA LANGA BLOCURI SAU SUNT MOSTENIRI ALE EPOCII LUNGU SI ARNAUTU??TOT TARGUL E PLIN DE COTINETE SI DE TERASA FARA DOCUMENTATII TEHNICE SI FARA AUTORIZATIE DE CONSTRUCTIE.ASA CA ..TREBUIE AMENDATI SI DARAMATE COTETELE!

  3. NIco spune

    PARCA pe 18 martie dl .Apopei spunea ca le va darama.Acum vad ca …o da cu concesiile.Ce sa inteleg..ca o dau la pace???

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate