Concursul „Prietenii pompierilor”

0

Vineri, 16 mai, are loc etapa zonală a concursului „Prietenii Pompierilor”. Echipajele participante, din Târgu Neamț și împrejurimi, se vor întrece de la ora 9:00, pe Stadion Cetatea.

pp„Prietenii Pompierilor” este o întrecere cu caracter educativ, tehnico- aplicativ și sportiv în domeniul apărării împotriva incendiilor. Se dorește o dezvoltare a capacităților de înțelegere a pericolelor generate de situații de urgență pentru viață și mediu, promovarea comportamentului corespunzător în rândul elevilor. Concursul își propune să dezvolte anumite trăsături moral- volitive în rândul tinerilor, cum ar fi curajul, inițiativa, spiritul de echipă, perseverența, disciplina etc.

 

Concursul cercurilor tehnico- aplicative de elevi cu tematică de prevenire și stingere a incendiilor este organizat de Inspectoratul Școlar Județean Neamț (ISJ), cu sprijinul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Petrodava” al județului Neamț.

Etapa județeană a concursului „Prietenii Pompierilor” va avea loc în data de 30 mai, pe Stadionul Municipal „Ceahlăul”  din Piatra Neamț. Vor concura locurile I, II și III de la etapa de zonă din Târgu Neamț, Roman și Piatra Neamț și centrele școlare pentru educație incluzivă.

Andreea Trăsnea167936_10150131956710067_1369105_n

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate