Conferință importantă la Târgu-Neamț. Miniștrii Firea și Budăi, europarlamentarul Carmen Avraam ș.a. discută cu antreprenorii despre „Tinerii- o soluție pentru România într-o perioadă a crizelor suprapuse”

0

În perioada 28-29 octombrie, Târgu-Neamț găzduiește o conferință de anvergură, cu o temă pe măsură, și anume „Tinerii – o soluție pentru România într-o perioadă a crizelor suprapuse”. Se anunță discuții interesante, căci vor participa și Gabriela Firea- ministru al Familiei și Egalității de Șanse, Marius Budăi- ministrul Muncii și al solidarității sociale, europarlamentarul Carmen Avram și alte persoane care au puterea să miște lucrurile în direcția potrivită.

Conferința națională are loc la inițiativa Organizației Femeilor Antreprenor din cadrul Uniunii Generale a Industriașilor din România (OFA UGIR). De la ora 10.00, alături de speakerii și experții invitați, organizatorii își propun să dezbată împreună cu toți cei prezenți la eveniment două teme de interes major și să identifice direcții de acțiune viabile și aplicabile la nivel local și regional:

*Tinerii – șansa României la o economie în care nimeni nu este lăsat în urmă;

*Transparență și predictibilitate în relațiile de muncă.

Întrucât cel mai valoros aport la gândirea de soluții pragmatice îl au comunitățile de business, dar și civice din toată țara, în dialog deschis cu autoritățile publice, ne face o deosebită onoare să vă invităm la conferința OFA UGIR pentru ca, împreună, să căutăm măsurile concrete care să permită economiei României să treacă rapid peste multiplele crize suprapuse cu care ne confruntăm cu toții în prezent, transmite Mirela Lungu- președinta OFA-UGIR NEAMȚ.

Speakerii invitați fac parte din mediul public și din cel privat, conferința fiind gândită sub forma unui dialog deschis între autorități și mediul antreprenorial și civic.

 Cei care doresc să participe încă se mai pot înscrie. Biletul de participare la lucrările conferinței si la celelalte activitati din zilele 28-29 octombrie se regăsește detaliat aici: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd9M-bo7KvnGqnEAi-B0zhVobcFnY-mlvnKKlpT9_ytY8DYOw/viewform

Pentru detalii suplimentare, organizatorii vă stau la dispoziție la numărul: 0728880573 (Amalia Georgescu), email: [email protected] .

Conferința va avea loc în sala de conferințe a Hotelului „Victoria” din orașul Târgu-Neamț.


Programul complet al participanților la Conferința Națională a OFA UGIR găzduită la Târgu Neamț în perioada 28-29 octombrie 2022:

Vineri, 28 octombrie:
*09:30-10:00: Înregistrare participanți + Coffee break
*10:00-11:40: Partea I a Conferinței, discuții și intervenții
*11:40-12:00: Networking + Coffee break
*12:00-13:15: Partea a II-a Conferinței, discuții și intervenții
*13:15-13:30: Intervenții antreprenori locali + Concluzii conferință
*13:30-15:00: Pauză de prânz (bufet suedez), Networking, Fotografii de grup
*18:00-22:00: Socializare și Cină festivă în cadrul restaurantului Hotel Victoria


Sâmbătă, 29 octombrie:
*09:00-13:00: Vizitarea obiectivelor turistice din zonă (cu preluare din fața hotelului Victoria)
*13:00-15:00: Masă de prânz oferită de Mănăstirea Secu
*18:00-22:00: Socializare și Cină câmpenească.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate