Depozitul si rafturi metalice Storeexpert.ro de la acelasi furnizor

0

In acest moment poate ca exista un antreprenor caruia ii lipsesc atat depozitul, cat si sistemele de rafturi metalice din el. Banii putini abia ajung de salarii pentru ca energia s-a scumpit, iar edificarea unei constructii din beton ar costa enorm. Pentru rafturi metalice Storeexpert.ro intreprinzatorul stie deja solutia eficienta: va inchiria sau va lua in leasing rafturile necesare care se potrivesc exact produselor sale. Dar cum va reusi sa puna la punct depozitul?

Leasingul ii va permite sa achite prima transa cand va dispune de bani. Este ca si cum ar lua rafturile cum ia bani imprumut de la un prieten intelegator. El nu va intreba niciodata cand se va restitui datoria respectiva sau din ce surse, ci va astepta rabdator.

Problema rafturilor este ca si rezolvata, iar depozitul poate fi realizat cu ajutorul aceluiasi furnizor. Storeexpert realizeaza structuri metalice care corespund proiectului solicitantului sau realizeaza si proiectul in functie de nevoile beneficiarului. Grinzi metalice, stalpi metalici rezistenti pot sustine constructia de care este nevoie ca in ea sa fie montate atent rafturile.

Aceasta firma poate inalta depozitul la un pret rezonabil si tot ea poate da rafturile in leasing, specialistii Storeexpert ocupandu-se de proiectarea rafturilor si de montajul lor.

E atat de simplu ca firmele care au nevoie de ajutor sa intre pe pagina oficiala Storeexpert si sa analizeze produsele si serviciile! Isi vor da seama ca un asemenea furnizor de produse si de servicii este un partener de cursa lunga al oamenilor de afaceri.

Colaborarea poate continua cu servicii de mentenanta, revizii periodice ale rafturilor si reparatiile care se impun ca produsele sa fie in siguranta.

Unei firme care lucreaza la foc continuu ii trebuie si un generator. Sunt echipamente si masini care nu pot fi oprite. Un generator bun inseamna continuarea activitatii si  in cazul unei avarii la sistemul de alimentare cu electricitate si evitarea defectarii utilajelor programate sa functioneze.

Cand se produce mult si neincetat, sistemele de rafturi sunt concepute in asa fel, incat pe o parte sa fie incarcate rafturile, iar de pe partea cealalta camioanele. Aceste sisteme performante de rafturi permit sa se lucreze pe ambele parti ale lor.

Un sistem de rafturi inalt de peste 3 sau 5 metri implica manipularea produselor cu un utilaj ale carui brate sa se poata ridica la acest nivel. Pe site-ul Storeexpert sunt disponibile si utilaje pentru a fi puse la dispozitia celor care manevreaza cantitati imense de marfuri sau de produse. Transpaletele manuale si electrice si motostivuitoarele sunt si reparate pentru clienti, in momentul in care acestea se defectateaza.

Un fermier care doreste o sera, dar si un spatiu de depozitare pentru legumele pe care le va recolta poate solicita cu incredere si structura metalica pentru  sera sau pentru solar, dar si sistemul de rafturi metalice pentru depozit.  Rotatia culturii ii va permite sa utilizeze la maximum terenul: dupa ce recolteaza rosiile si catraveti poate puna salata verde si ceapa verde in sera respectiva.

Arhivele unui muzeu pline de documente care necesita pastrare indelungata pot fi puse la punct tot cu ajutorul rafturilor metalice etichetata pentru gasirea cu usurinta a lucrarilor.

Pe site se afla cele doua numere de mobil la care se poate discuta cu reprezentantii firmei care ofera produse si servicii necesare depozitarii din anul 2008, o adresa de e-mail, adresele celor doua sedii ale firmei de unde pot fi ridicate produsele personal si formularul online de solicitare a unei oferte de pret.

Partenerii acestei firme sunt multumiti pe deplin de produse si de servicii, fiindca rafturile pot rezista 20-30 de ani, daca li se fac la timp reviziile, inspectiile si reparatiile.

Pe structura metalica poate fi construita o piata, un depozit, un spital de campanie, la nevoie. De asemenea, Storeexpert realizeaza scari metalice si poduri de acces metalice, rampe metalice, dar pentru informatii si consultanta este bine sa se initieze un apel la unul dintre numerele de telefon de pe site.

Nu are cum sa nu fie surprins clientul care descopera si utilaje pentru manevrarea produselor in stoc, generatoare pentru pastrarea independentei energetice si constructiile si structurile metalice.

Totul se realizeaza din metal rezistent care nu oxideaza si care in ciuda faptului ca nu este atat de greu, are capacitatea de a sustine produse grele, lungi si voluminoase.

Extinderea serviciilor si produselor este sustinuta de extinderea prezentei in mediul online. Storeexpert are pagina sa oficiala pe internet, dar este un furnizor prezent si pe principalele retele de socializare, de aceea se poate discuta si pe chat cu un specialist pentru consultanta si stabilirea colaborarii.

Nu este nevoie sa se deplaseze cineva la unul dintre cele doua sedii ale firmei pentru alegerea rafturilor sau diverse solicitati, cum ar fi: proiectarea sistemului, masuratorile. Partenerii acestui furnizor de rafturi metalice apreciaza faptul ca sunt ajutati sa economiseasca timp si bani, doua resurse foarte importante si ca isi pot menaja forta de munca datorita utilajelor pe care le pot comanda.

Nevoia de rafturi metalice este mare in tara, dar si in lume, cu toate acestea Storeexpert nu le-a scumpit si a pus la punct modalitati de achitare a spatiilor de depozitare care sa le faca accesibile tuturor. Un partener intelegator si responsabil are in portofoliu nume mari din economia romaneasca, dar si companii multinationale. Datorita rafturilor metalice nu mai sunt taiate padurile si cand rafturile nu mai sunt de folos, pot fi reciclate ca mediul sa nu fie poluat. Storeexpert inseamna calitate, onestitate, grija fata de mediu si fata de oamenii cu care colaboreaza.

Daca rafturile metalice nu ar exista, economia lumii ar avea mult de pierdut!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate