Copil de 6 ani dispărut ieri pe raza comunei Crăcăoani, găsit la circa 30 km(!) depărtare

0

Luni, 9 ianuarie, un băiețel de numai 6 ani a dispărut din curtea unor rude din comuna Crăcăoani, județul Neamț.

Potrivit familiei, care a sunat la redacția noastră, copilul se juca afară și, din jurul orei 14.00, ar fi fost de negăsit. L-au căutat în zadar în apropierea locuinței, afară se înnopta, așa că au anunțat oamenii legii.

„Am primit o sesizare în jurul orei 17.15, cu privire la dispariția unui minor de 6 ani pe raza comunei Crăcăoani. Colegii mei au dispus suplimentarea efectivelor, s-au efectuat căutări specifice„, ne-a precizat comisar șef Irina Constantin- purtător de cuvânt al IPJ Neamț.

Și autoritățile publice locale s-au mobilizat, verificând sistemul video de supraveghere al comunei cu speranța că vor da de micuț.

Din fericire, povestea dispariției acestui copil are un final fericit. A fost găsit teafăr și nevătămat, la vreo 30 km (!) depărtare de locul dispariției.

 „În jurul orei 18.40, minorul a fost găsit pe raza municipiului Piatra Neamț.

Din primele cercetări, se pare că a fost transportat cu un mijloc de transport în comun.

Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc evenimentul și cum a ajuns minorul de pe raza comunei Crăcăoani pe raza municipiului Piatra Neamț, neînsoțit„, a declarat pentru ZiarTarguNeamt.RO comisar- șef Irina Constantin.

Potrivit sursei citate, din primele cercetări se pare că băiețelul nu ar fi fost victima vreunei infracțiuni în orele în care era de negăsit.

În acest caz, a fost anunțată și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Neamț.

Andreea Trăsnea

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate