Bani de la CJ Neamț, pentru activitatea Căminului pentru persoane vârstnice din Văratec

0

Consiliul Județean Neamț sprijină financiar activitatea Căminului pentru persoane vârstnice Văratec.

La sfârșitul anului trecut, Ionel Arsene- președintele Consiliului Județean(CJ) Neamț a inițiat un proiect de hotărâre de CJ, în baza căruia s-a aprobat o asociere cu Consiliul Local Agapia, pentru asigurarea finanțării Căminului pentru persoane vârstnice din localitatea Văratec.

Suma alocată este de 2,1 milioane de lei. Va fi folosită pentru asigurarea drepturilor salariale aferente muncii prestate de către angajați, pe tot parcursul anului 2023.

Atât în primul mandat de președinte al Consiliului Județean, cât și în cel actual, am acordat o atenție deosebită nemțenilor cuprinși în sistemul de protecție și asistență socială, indiferent de vârsta lor și de problemele cu care se confruntă. Din acest motiv și bătrânilor de la căminul din Văratec am vrut să le asigurăm finanțarea pe care ne-o permite legea, pentru a le veni în ajutor, declară președintele CJ Neamț, Ionel Arsene.

Căminul pentru persoane vârstnice din Văratec funcționează ca structură în cadrul Serviciului Public de Asistență Socială din cadrul Primăriei Agapia.

Are o capacitate de 72 de locuri, în prezent toate fiind ocupate.

Susțin orice unitate care cere sprijin, pentru buna funcționare și desfășurarea activităților în parametri normali, mai ales atunci când este vorba despre sprijinirea unor oameni cu care destinul nu a fost foarte blând, a conchis Ionel Arsene.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate