Corala „Bazil Anastasescu” din Târgu Neamț, 20 de ani de existență

0

Concert de poveste a avut loc la Casa Culturii „Ion Creangă” din Târgu Neamţ, acolo unde Corala „Bazil Anastasescu” a încântat publicul meloman minute întregi în seara zilei de vineri, 2 martie.

Prezentă în viaţa muzicală a urbei de la poalele Cetăţii de două decenii, Corala „Bazil Anastasescu” reuneşte oameni valoroşi din comunitate, profesori, ingineri, preoți sau functionari.

Glasurile remarcabile ce compun sonoritatea inconfundabilă a Coralei din Târgu Neamț au încântat audiența piese bine alese pentru acest moment aniversar.

„Aniversarea poveştii muzicale de 20 de ani…..amintiri, emoții, întâlnire după ani cu foști coristi, apreciere, flori, aplauze, satisfacție! Mulțumiri și o reverență pentru public și pentru toți cei care ne- au apreciat și onorat cu prezenţa!”, transmite Eugeni Tiugea, dirijor al Coralei Bazil Anastasescu.

Concertul aniversar a fost una dintre manifestările propuse în cadrul Zilelor „Ion Creangă” la Târgu Neamţ- eveniment organizat de Primăria și Consiliul Local al orașului, Consiliul Județean Neamt, Fundația Culturală „Ion Creangă” Târgu Neamț şi Complexul Muzeal Județean Neamț.

Pentru programul integral al celor trei zile dedicate memoriei marelui povestitor din Humulești, click aici.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate